Friday, October 02, 2009

Happy Days

Wow, tän on varmaan pakko olla joku uus ennätys!! Kaks superhyvää päivää putkeen!! Yeah ei oo kyllä tapahtunu tällasta niiiiiiin pitkään aikaan!!

Pää vaan vilisee ideoita ja ajatuksia radiodokkareille. Vielä ko niitä pääsis toteuttaan. Tai no oikeestaan pääseehän niitä, ko laitteet löytyy koululta. Yle jopa "ostaa" niitä dokkareita sit omiin ohjelmapaikkoihinsa. Olis niin siistiä päästä tekeen johonkin ens keväänä YleX:lle tulevista paikoista ohjelmaa. Ne oli vielä niin siistejä ohjelmapaikkojakin. Tatuointien tarinoita ja nostalgisia muisteloita lapsuuden idoleista. Kauheesti tuli heti tyyppejä mieleen joiden tarinoita haluais kuulla!

Olin kai jossain hurmoksessa ko päätin vielä esitellä yhen oman ideankin samantien siinä koko työryhmän edesä. Joo ei oo päässy sellastakaan tapahtuun aikasemmin! Eikä sitä ees ammuttu suoraan alas! Ruvettiin työstään sitä ideaa ja jonku verran edettiinkin hommasa. Olis aika mahtavaa jos se vielä toteutuskin. Ei se varmaan missään radiosa kuuluis mutta kokemuksena ja aiheena olis tosi mielenkiintonen.

So this is how you feel when you're happy?

No comments: