Tuesday, October 06, 2009

Life.

Joo-o ohan se rankkaa taas tämä opiskelijan elämä!! Koulua ko meinaa olla niin palijon että hyvä jos sielä kerkiää pyörähtää ko pittää jo poies lähtiä.

Niin no olihan meilä ne kaks pitkää päivää viime viikolla ja kämppis kerkes jo sanoakki että alako meiläkin koulu vihdoin. Niiden kuva/leikkauspuolella kun vietetään melko pitkää päivää koulula. No ei se tainnu sitten alkaakkaan. Viime viikola tosiaan oli vapaata keskiviikkoon asti. Mitä nyt muutama "suunnittelu-palaveri" pietettiin meän radiodokkarista mut enemmän sielä taidettiin puhua paskaa ko asiaa.

Eilen oli ihan kunnon vapaapäivä. Ja nyt näyttää vähän siltä että meän maanantait on aina vapaita, ainaki tähän mennesä ne on ollu. Tänään käytiin jopa kaks mutkaa koululla, kumpikin enemmän ja vähemmän turhia. Paikalle raahautu puoli luokkaa eli meän tappauksesa kolme ihimistä. Aamula kerrottiin meän dokkari-idea opettajale ja istuskeltiin (epä)mukavasti vähän aikaa. Ruuan jälkeen piti tulla vieraileva "luennoitsija" joka ei sitten vaan ilmestyny paikale eli turhaan mentiin sillonkin koululle. Noh saatiimpa äänityskamppeet kuiteskin haettua.

Tänään piti ekat haastikset tehä siihen meän radiodokkariin. Oishan se hyvä tehä, jos ois oikiat plugit kuulokkeisa. Tascamila ko ei oikeen mittään tee, jos niitä kuulokkeita ei ole. Vähän vaikia äänentasoja tarkkailla ja silleesti. Nooh, huomena jos hakasis sen plugin koululta ja kokkeilis niitä haastiksia sitten. Eli hurjan pitkä päivä on tiedosa huomenakin. Torstaina kuunnellaan ne mun tekemät haastikset ja seuraava äänittäjä ottaa kamppeet haltuunsa. Katotaan mitä perjantai tuo sitten tullessaan. Luultavasti hyvin vähän tekemistä ainakin.

Kuten tuli jo todettua ni maanantai on taas vappaata ellei ite haluta koulule mennä materiaalia lokkaamaan ja kuuntelemaan. Pakkohan ei siis ole jos ei taho. Ens viikko on aikaa tämä dokkari leikata. Dokkarin pituushan on se about 5 minsaa vähän riippuen siitä millasta tarinaa ihmiset kertovat. Veikkaisin siis ettei siihen ehkä koko viikkoa mene. Voi olla että syysloma alkaa jo vähän aikasemmin ko oikeesti.

Luulin että Ramkisa oli heleppoa ko oli se kaks kertaa viikosa koulua pari tuntia kerrala. Näyttää vähän samalta meiningiltä tämäkin ainaki tällä hetkelä. Viime vuos asuttiin koulula, tänä vuonna hyvä jos sielä käydään kääntymäsä. Onneks on kuitenkin mielenkiintosempaa hommaa täälä ko Ramkisa! Että vois vaikka niitä omia dokkari-ideoita alkaa vähän tarkemmin paperile laittamaan tässä joutessansa..

No comments: