Wednesday, October 07, 2009

Sweet Dreams Are Made of This

Karavaaneja hiekkateillä keskellä metsää, piiloutumisia vastarannan vihollisilta surkeisiin telttoihin, vesiä joiden läpi ei pääse vaikka kuinka hyppii, ilmassa kutistuvia ja vedessä sinkuvia kirjoja ja kansioita, myöhässä tulleita laulavia syntymäpäiväkortteja, shekkejä joiden lunastaminen on tehty todella vaikeaksi, ANTM:n Australian version alkuperäinen juontaja, porukoiden keittiö.

Sikaloita Thaimaassa suomalaiseen tyyliin, tiedemiehiä jotka suunnittelee järjettömyyksiä ja on ylpeitä niistä, navetan ympäri "lentelyä" kavereiden kanssa, katolta hyppääviä koiria jotka tuntuu enemmänkin lampailta ja on märkiä vaikkei ole edes satanut, ihmisiä polvia myöten mutaan uponneena sikoläteissä keskellä juhlia, koiravahtimisia, korkeasta nurmikosta hyökkäileviä tappajakissoja, esteratoja etupihalla, pihalta poispääsy-yrityksiä joita vaikeuttaa liian tiheä ja omituinen aitarakennelma.

Ei välttämättä ihan tuossa järjestyksessä mutta samassa unessa oli kaikki kuitenkin. Mitähän unikirjat tuostakin sanoisivat.

Tuloksena hirviä nälkä ja halu leipoa muffinseja. Onko ne tuossa lumimyrskyssä tarpomisen arvosia. En tiiä vielä, mutta toivottavasti.

No comments: