Wednesday, October 07, 2009

Toista Maata & Kovaa Tekoa

Tällaisen pölläsin galleriasta

Mikä hänen nimensä on? - Percy.. eiku Bugsy.. niin siis KangarooBoy.. joskus se oli Fartsa.. rakkaala lapsela on monta nimmee, se "oikia" on kai Kati

Minkä ikäinen hän on? - 21

Oletteko riidelleet kertaakaan? - varmaan joskus muksuna enemmänkin. ainaki sillon kun se ja kaisa kyttäs jossain ovenraosa ja halus tunkia mukaan leikkeihin sun muihin.

Tietääkö hän kaiken sinusta? - aika paljon muttei kaikkea kuitenkaan.

Entä voitko kertoa hänelle asioita joita et voi muille kertoa? - no ainaki saarista ja lautoista ja räjähyksistä ja suihkubondingeista ja sen sellasista :D ja kyllähän sitä on vakavastakin joskus keskusteltu ;)

Tietääkö hän ihastuksesi? - eipä se taida ko ei sellasta ole

Kuka on hänen paras kaveri? - en usko että sillä on vaan sitä yhtä parasta kaveria. vaan
tarpeeksi sellasia hyviä, niinko ne yhet jotka haluaa sen muuttavan tampereele/turkuun/helsinkiin/tornioon :D

Mikä on hänen kengännumeronsa? - ööh.. kysyin tätä kun viimeks nähtiin mutta keskustelu ajautu jotenki sukkahousuihin ja unohin kokonaan sen varsinaisen vastauksen. sanosin että 40..

Onko hän pitkä? - amatsooniksi olen kuullut häntä kutsuttavan :D pitempi ko minä mut se nyt ei kauheesti vaadi..

Hänen lempivärinsä? - vihriä sanoisin ainaki. ei ehkä tykkää pastelleista väreistä, mut en mene kyllä vannommaan.

Millainen hänen musiikkimakunsa on? - Mokoma, Ismo Alanko, Gunnarit, Nick Cave, The Ark, Led Zeppelin, White Stripes ja sitten joitain metallibändejä joitten nimiä en nyt muista.. siinä on ainaki jottain suosikeista. lista on aika pitkä, mutta amismusat voi unohtaa kokonaan. Varsinki satiais-biisit ja sellaset missä lauletaan loskan inhoamisesta sekä humpat, iskelmät ja radionovamusiikit!

Milloin viimeksi näit häntä? - toissa viikon maanantaina ko syötiin äitin synttärikakkua aamukuuelta. (kyllä perheemme on kovin normaali)

Parasta hänessä? - no se että son olemasa ja että se jaksaa kuunnella mun idiootteja juttuja. son huippua matkaseuraa ja muutenkin loistava tyyppi jonka kanssa viettää aikaa. son vahva vaikka ite kyllä väittäs vastaan täsä. se tietää mitä haluaa ja on sellanen ko haluaa vaikka sanottas mitä. yleensä vielä nauraa niille sanojille. se saa mut yleensä aina nauramaan. leffa- ja musakeskustelut on erittäin mielenkiintosia ja monivivahteisia ja yleensä päätyvät johonkin ihan muuhun hyvin häröön aiheeseen. Keskustelut saarista, lautoista, höyhenistä ja räjähdyksistä on aina hyvin viihdyttäviä.

Mitä hän vihaa? - amisautonrassareita, idiootteja, rasisteja, homovihaajia (nääkin on rasisteja mutta tää on pakko mainita erikseen ko siitä oli vasta puhetta), miellyttäjiä ja ruikuttajia. sitä ettei anneta tehä niinko haluaa ja halveksutaan ihmisten päätöksiä.

Mitä hän rakastaa? - hyvää, ajattelevaa musiikkia. haastavia leffoja. luontoa. yöllisiä kävelyjä pimeissä metsissä ja soilla. (metalli)musiikin soittamista kovalla. täydellisiä latvakiehkuroita. kauniita partoja. lukemista. syvällisiä ja vähemmän syvällisiä keskusteluja. master of moviesia ja minun rökittämistä siinä. kasveja. nukkumista. suklaakakun syömistä. matkustelua. puhtautta.

Oletko nukkunut hänen vieressään koskaan? - no aina ko son ollu täälä kyläsä ja kai joskus muksunakin.

Syökö hän mitä tahansa? - ei syö lihaa. muutenkin on aika nirso ruokien suhteen. on hyvin vaikeaa käydä hänelle kaupassa, voin kertoa kokemuksesta. addiktoituu tiettyihin ruokiin ja sitten kyllästyy niihin kun syö niitä liikaa.

Mikä on hänen lempiharrastuksensa? - sanoisin että ne yölliset mettäkävelyt missä kuulokkeista kuuluu "rajua" (:D) musaa hyvin hyvin kovalla. hyvintehtyjen leffojen kattominen ja niistä keskustelu, tämä pätee myös musiikkiin ja kirjoihin. tykkää myös istutella asioita omassa rauhassa ilman että kukkaan tulee puuttumaan mihin mitäkin istuttaa (omien sanojensa mukaan)

Osaako hän laulaa? - empä oikeestaan tiiä. en oo tainnu ikinä kuulla.. kovasti se mokoman keikalla laulo (tai ainaki suu liikku) mutta eipä siinä kauheesti kuule miltä se kuulostaa :D

Mitä lehtiä hän tilaa? - ei taida tilata mittään

Mikä saa hänet raivostumaan? - juntit, homovihaajat (rasistit), samoista asioista vuosikausia valittajat jotka ei kuitenkaan muuta mitään niille, tekopyhät marttyyrit, itsesäälissä rypeminen.

Omistaako hän puhelinta? - kaksikin mutta yleensä ei muista ladata niitä tai ne on jossain hukasa ni ihan turha soitella sille ko ei se vastaa kuitenkaan :D ellei siis sovi puhelintreffeja etukäteen.

Juoko hän alkoholia? - harvemmin, mutta sillonko juopi ni son rommikolaa tai olutta tai mansikkamargaritoja. on tiettävästi harrastanut erästä itsekehittämäänsä juomapeliä Korvastakiskojan kanssa. Tämän olisin halunnut nähdä!

Jos sinulle itsellesi tulisi kauhea rahapula, auttaisiko hän sinua? - varmaan se haluais auttaa, mutta luulen että meän rahatilanteet on melko samanlaisia. eli ei ois kauheesti mistä auttaa. kuten hän itse totesi joku aika sitten "I'm Kela's bitch ja se ei ole ikinä kovin kivaa".. tai rikastuttavaa

Voisitko kuvitella että hän löisi jotakuta? - emmie usko että se löis. se tuntis heti pahaksi olonsa sen jälkeen.

Jos sinä joutuisit sairaalaan, olisiko hän ensimmäisien joukossa katsomassa sinua? - varmaankin

Uskaltaako hän itkeä jos sinä olet näkemässä? - ehkä

Oletko ikinä ollut hänen kans samalla luokalla? - en ole, ellei lasketa niitä vierailuja kun se kävi vierailemasa meän luokalla ko olin ala-asteella.

Onko hän sinulle tärkeä? - Todellakin!!

No comments: