Saturday, October 24, 2009

Yöllisille Vieraille

Hei Sinä varmasti oikein viehättävä ihminen, voisitko mitenkään lakata soittelemasta kotitalomme hieman kovaäänistä summeria aamuöisin viiden aikaan?

Tiedän, että olet varmasti mahtava ihminen ja sinulla on ihan mieletön wc- tai jokin muu akuutti hätä (kuten aivojen hukkaaminen lumihankeen) soitella kaikkien naapuriesi summereita tuohon aikaan. Mutta ensi kerralla kun tämä hätä pääsee yllättämään niin voisitko mitenkään hypätä minun summerini yli? Arvostaisin tätä tekoa todella paljon ja tiedän että sinäkin toisten ihmisten yörauhaa kunnioittavana loistotyyppinä olisit tyytyväinen itseesi näin tehdessäsi.

Tiedän kuuluvani jonkinmoiseen vähemmistöön, kun sanon haluavani nukkua aamuöisin rauhassa ilman väliherätyksiä (onhan sentään nyt lauantai) mutta valitettavasti olen sellainen tylsä tyyppi joka tykkää yöunistaan ja jopa tarvitsee niitä.

Ai niin, jos sitten jostain kumman syystä pääset sisälle jonkun kauniin kanssaihmisen avulla, voisitko mitenkään olla kävelemättä ja mölyämättä kuin norsulauma? Tätäkin muiden ihmisten huomioon ottamista varmasti arvostettaisiin muidenkin naapurien sydämissä.

Terveisin,
Vain ihan vähän vittuuntunut, mutta yöuniaan sitäkin enemmän arvostava naapurisi.

P.S. Vaikka olet todellakin kovin kaunis- ja heleä-ääninen ihmisolento, kannattaa jättää väliin ne idols-tasoiset "whooowhoooos" jotka kovin kovaa ja koskettavasti vedit peilin edessä. Tiedoksi vain, että ne välittyvät varsin hyvin muihin asuntoihin sieltä pikkuhuoneesta jossa jo tuolla aiemmin mainittua hätää nyt helpotat.

No comments: