Saturday, December 15, 2007

Ai niin joo, melkeen unohin

Ostin viikko sitten itselleni joululahjan. Ihan kunnon digijärkkärin (JEEEEE!). Nikon D40. Tykkään kovasti! Ainut huono puoli siinä on, että kun son niin iso ni sei mahu enää mun laukkuun, vaan sillä pitää olla ihan oma laukkunsa. Tämä tarkoittaa sitä, etten voi raahata sitä mukanani joka paikkaan niinko ennen tein vanhan kamerani kanssa. Tai siis voisinhan mie raahata sitä mukanani, mutta son ihan vain hieman epäkätevämpää kuin pienemmän kameran kanssa, jos ymmärrättä. Tästä johtuen en pysty ottaan kuvia vaikka kauppareissulla tai ihan millä reissulla vaan kun se kamera ei oo matkassa. Eilenkin sain ihan mahtavia kuvausideoita ja näin kaikkee hienoo minkä olisin halunnut kuvata. Mutta kuten jo aikaisemmin mainitsin, se pirun kamera ei ollut mukana! Damn!!

Ja ihan turhahan son palata sinne kuvauspaikalle takaisin kun ei se enää ole yhtä hienon näköinen kuin just sillä hetkellä kun sen ekan kerran näin! Uudestaan Damn! Ei vissiin muu auta kun alkaa tosiaan raahaamaan sitä kameraa mukana vaikka se nyt olis kuinka epäkätevää. Tai sitten pitää vaan hankkia isompi laukku, minne mahtuu enemmän tavaraa. Mutta sehän ei kyllä taida käydä päinsä, kun en voi hylätä Bobia! Se ei tule kysymykseenkään! Vielä isompi ja turhautuneempi DAMN! Juu tässä vaiheessa kaikki lukijat aattelee, että juu juu ohan sullakin ongelmat! x) No tekee hyvää välillä huolehtia pienemmistä asioista. Sit jaksaa paremmin miettiä niitä isompia ongelmia. Ehkä.

Niin sitten asiasta viidenteen. Sain mun hyllyt valmiiksi. toinen oottaa vaan vielä kuivumista ja sitten vaan paikalleen. Jeij! :D Eikä pitäny hakee kuin kerran maalia lisää. Tai no ois pitäny hakee toisenkin kerran mutta fuskasin vähän eikä sitten tarvinnukkaan. Se ehkä näkyy ulkonäössä vähän, mutta ei niitten täydellisiä tarvi ollakkaan. Tuola aikasemmin oon jo postannu kuvan siitä lopputuloksesta. Eli sieltä voi käydä kattoon jos kiinnostaa. Ei oo pakko jos ei taho. Sitä ruskiaa maalia jäi sitten vähän enemmänkin jälele niin nyt mie maalaan viel nuo valokuvakehykset sillä. Kaikki sopii sitten oikein hyvin yhteen :D

Ja vielä yks juttu. Enää 4 päivää koulua ja sitten LOMAAAAAAA!!! Siihen neljään päivään sisältyy valokuvausta ja kai kuvie käsittelyäkin. Onhan meillä menosa 'Valokuvauksen perusteet' kurssi. Ja maanantaina on sitten viel venäjän viimeset tunnit eli tentti. Auts!! Pitäs vissiin lukee siihenkin. Joskus. Huomenna sitten. En tänään vielä jaksa. Ainakaan nytten. Sunnuntait on muutenkin niin kauheita päiviä (inhoan niitä oikeesti nääääiiiiiiiiiiiin paljon!!) eikä ole mittään tekemistä. Edes telkkarista ei tule mittään kateltavaa. Sunnuntaina on siis hyvä lukea siihen tenttiin. Ei sen ehkä pitäs kovin vaikia olla. Ainakaan jos son yhtään meän testien tapainen ja non ollu aika helppoja. Mut sen näkee sitten maanantaina.

1 comment:

Anonymous said...

Oi, digijärkkäri <3 Sitten joskus mullekin... tosin ensin vois taas terästäytyä tuossa kuvaamisessa. Täällä on ollu jo monta kuukautta niin paska keli ettei oo oikein ulkokuvat napanneet. Elukoitakaan ei oo tullu kuvattua vähään aikaan.

Kaiken lisäksi kamera tippui joku aika sitten maahan ja sinne väliin meni vähän hiekkaa. Nyt se sillai pikkasen rahisee ja musta tuntuu, että se ottaa hounompia kuvia. Mut musta on tuntunu siltä kyllä jo pidemmän aikaa, että ehkä vika onkin kuvaajassa.

Onnea uudesta kamerasta siis! Ja sun täytyy kyllä ostaa se suurempi laukku :)

-marjo