Thursday, April 16, 2009

Turhautumisen ja vitutuksen yliannostus

Ei saakeli jos mie jottain inhoan ni son veteliä ihmisiä, joihin ei saa mittään kuria ja jotka ei vaan suostu minkäänlaiseen aikuismaiseen yhteistyöhön!!! On ihan hiton hauskaa olla työparina ihmisen kans jota yksityiselämässä ei varmaan sietäis viittä minuuttia pitempään jos ei olis pakko! Suurin osa ajasta ja omasta energiasta menee siihen, kun kiroaa mielessään sen tyypin alimpaan helvettiin ja puree hammasta yhteen että ei sano mitään ääneen. Koska jos sanoo jotain vähänki vastaan ni se nyt ei auta tätä muutenkin hyvin huonoa ryhmädynamiikkaa yhtään! Ja kun ei jaksais leikkiä mitään vatun äitiä aikusele ihmisele! Miksi ei vaan voi ottaa ittiään niskasta kiinni ees vähäksi aikaa ja käyttäytyä niinko työtilanteessa pitäis!?

Miksi pitää aina yrittää mennä siitä mistä aita on matalin tai ainaki pirun hajonnut? Tai sitten vaan laittaa muut menemään jostain hankalemmasta paikasta yli ja sitten vaan ite tulla vihellellen perässä!? Eli toinen asia mitä mie inhoan on sellaset ihmiset jotka vaan yrittää aina toisten siivelä päästä eteenpäin tekemättä itse oikeastaan yhtään mitään!! Tällanen tyyppi kun laitetaan ryhmään ni siitä ei tule muuta kuin paljon paskaa ja hampaiden kiristelyä!

Sitten kun se jotain saadaan tekemään helevetinmoisen patistuksen ja "teethän sie nyt ihan varmasti sen-kyselyjen" jälkeen, ni lopputulos ei ole paljon parempi kuin tuo äskeinenkään. Paljon paskaa, josta suurin osa on käyttökelvotonta materiaalia. Ja mikä pahinta! Se ei edes ite välitä!!! Sanoo vaan että ei se niin justiinsa ole. NO ON SE VITTU NIIN JUSTIINSA KUN SIINÄ ON NELJÄN MUUNKIN IHMISEN ARVOSANA JA ARVOSTUS KYSEESSÄ EIKÄ VAIN SINUN ITTENSÄ!!!!!! AaaRRRGGGhhhh!!! Saakelin epätoivosta vaan yrittää kattoa sitä ja miettiä että miten tämä nyt pelastetaan. Eikö oikeesti vaan vois kuunnella kahta sekuntia pitempään tunnila että miten tämä homma tehään ja oikeesti toimia niin eikä vaan pilata kaikkea!! Onko se niin saatanan vaikiaa?!?! Ja jos ei kiinnosta ni tää on vapaa maa ja vapaa koulu, ei kukaan sua täälä pakota olemaan! Lähe helevettiin jos se oikeesti on kerta niin vaikiaa!

Mun on ehkä pakko alottaa joku urheiluharrastus vielä täsä kevään aikana purkamaan näitä agressioita. Jos en alota ni voi olla että ei tule nättiä jäläkiä tätä kun kattelen vielä vähän pitempään.

P.s Kiitoskiitoskiitoskiitos Annika!! Oikeesti!! Tää teksti olis ollu paljon pitempi, paljon enemmän v- ja s-alkusia sanoja täynnä, ja paljon paljon vihasempi, jos et olis tilannu mulle esitettä! Tai kertonu mulle ehkä maailman siisteimmästä bussimatkasta!! Se tulee olemaan varmasti yhtä legendaarinen kuin Kremsin aikaset junamatkat! onneksi Sami sai vähän esimakua meidän matkustustyylistä jo Venetsiasa ni se ei ihan järkyty tällä reissulla sitten. Ehkä xD

No comments: