Monday, July 27, 2009

Käsittämätöntä

Voiko aikunen ihminen oikeesti olla enää yhtään lapsellisempi!? Miten se oikeesti on mahollista että ihminen joka kutsuu itseään aikuseksi ja vastuuntuntoseksi voi muuttua ihan täydeksi pennuksi hetkessä? Sehän on oikeesti maailmanloppu jos ei maistu grilliruoka tänään ja haluaa ehkä tehdä jotakin muuta ruokaa, mahdollisesti omaa lemppariansa tällä kertaa.

Ei se ei käy tässä kotitaloudessa. Täällä tehdään niin kuin herra sanoo ja syödään juuri sitä mitä herra haluaa. Ja sitten jos ei maistu (grilliruoka voi ehkä alkaa tulla korvista ulos kun sitä on joutunut jo about kuukauden syömään..) niin sitten mökötetään ja leikitään mykkäkoulua niin kuin aikuisilla on tapana. Puhumattakaan siitä tekosyystä "että enhän minä osaa mitään parsoja tehä..." No perkele sama se niille parsoille, kun minäkään en niihin koske!! Ja kuka helkkari pyysi sinua tekemään sitä ruokaa!?

Jos et ole huomannu niin olen asunut omillani jo aika monta vuotta enkä vielä ole kuollut nälkään. Eli siitä aivojaan käyttävä olento voisi päätellä että osaan itsekin tehdä ruokaa. Ja vielä hyvää sellaista. Ja kyllä me ostamme tällä kertaa sitä "vain 17% juustoa" koska minä pääsin kauppareissulle mukaan!!

No comments: