Friday, January 02, 2009

Korvat soi!

Näin viime yönä virallisesti maailman pahinta painajaista! Oikeesti! Se oli jottain niin hirviää, että miettiminenkin alkaa ahistaan! Ja on aika vaikia olla miettimättä ko ne huudot siitä unesta kaikuu vieläkin mun korvissa. Ja kello on kohta viis illala eli son aika hyvin! Ja ne ei oo mitään ihan pieniäänisiä kiljahuksia vaan kunnon karjumista! Ikinä varmaan ite huutanu niin kovaan ääneen oikeesti. Ihmettelen suunnattomasti etten huutanu ääneen niitä juttuja. Niin vahvoilta ja rankoilta ne siinä unessa tuntu. Hyi hitto, saa kylmät väreet vieläkin. Tai sitten se vaan johtuu siitä että tää kämppä on ihan pakastin.

Pitäs varmaan oikeesti mennä tutkituttaan pää, että mistä tommoset unet tulee. Tai no tiiän mie mistä tää uni ("Sä et lyö mua enää koskaan!!"... ymmärtää ken ymmärtää...) periaatteesa tuli. Mutta en oo ees miettiny sitä asiaa vähään aikaan tai se ei muutenkaan ole ollu pinnalla. On vissiin jotain käsittelemättömiä asioita tämän suhteen. Ja paljon!

Oon kyllä halunnut nuin huutaa ja vähän muutakin kyseisestä asiasta jo pitkään, mutta ihmettelenpä vain tätä ajankohtaa. Miksi just nyt?

No comments: