Monday, January 12, 2009

Sairasloma, lomasairas

Mie alotin perjantaina epävirallisen sairasloman. Koulua ei siis ole seuraavaan 10 viikkoon. Tämmösen päätöksen tein kun radiokurssila meinas pää hajota ja oikeen kunnola. Toinen samanlainen kurssi melkein heti perään stressaavan joululoman jälkeen ei kiinnostanut pätkän vertaa. Jotenka tein päätöksen, jonka fiksuudesta en oo kyllä varma, jättää tän kurssin välistä ja suorittaa sen vasta myöhemmin keväällä.

Nyt on siis pari kuukautta aikaa tehä, periaatteesa ihan mitä ite haluaa. No halusin tai en ni onnistuin taasen sekottaan päivärytmini meleko täydellisesti. Viime yönä nimittäin unohin mennä nukkumaan. Neljän aikaan kun illan/yön kolmas leffa loppu huomasin ettei vieläkään väsyttäny yhtään, ni aattelin että samapa son valvoa koko yö sitten. Muuten ois varmaan menny vielä sekasemmaksi tämä rytmi. Vielä ei ainaskaan väsytä ollenkaan. Katotaan sitten parin tunnin päästä uudestaan.

Häätyy vissiin yrittää pitää ittensä vaan kiireisenä ni ei ees kerkee aatella nukkumista. Ensimmäinen projekti ois vaatekaapin siivoaminen turhista vaatteista. Sitten ois tuo toinen kaappi läpi käytävänä, joka on täynä jos jonkinmoista paperia ja krääsää. Eli eikö siis roskasäkki vaan kaapin viereen ja hommiin.

No comments: