Wednesday, June 24, 2009

2vp+3tp+2sp=sulut-u

Ah ja sitten se loppuu. On jo aikakin! On nimittäin meinannu alkaa porttikieltoja rapiseen tyypeille pikku hilijaa. Miten pikku penikat osaakaan olla niiiiin rasittavia. Eipä siinä jos ne kerran päiväsä kävis inkuttamasa vastaan että on tarpeeksi ikkää pelata, mutta kun ne on sielä koko ajan. Ja se teksti mikä sieltä tulee vastaan ei oo sitä kaikkein nätimpää. Ei jaksa tapella niitten kans enää. Tuntuu että se pelikoneen kaukosäädin on kasvanu käteen kiinni kun sillä saa koko ajan olla osottelemasa.

Mummoista ja papoista puhumattakaan... Ei ole mun vika että siitä arvonnasta tulee vaan palkintoja mistä pitää maksaa. Luuletko että mulla on mitään valtaa tuohon hommaan? Idiootti kilpailu son minunkin mielestä. Mun homma on vaan jakaa niitä pirun kuponkeja, joten älä ammu viestintuojaa, kiitos.

Tuosta esimiehestä mie en viitti ees alottaa. Mut yks kysymys vaan. Näytänkö mie oikeesti tyhymältä vai mitä vittua? Kyllä mie tajuan että ilmastointi on päällä ja voin laittaa sen pois päältä jos jossain vaiheesa siltä tuntuu. Luulin, että se lappujen kirjottelu loppu viime kesänä mut ei näköjään. Ja kioskikin on vielä vaihtunu..

Mutta tosiaan enää muutama päivä. Ja tuota yhtä ihmistä tarttee nähä vasta maanantaina ens kerran. Ollaan siis Leenan kans viikonloppu vuorosa. Tai no eihän me yhtä aikaa olla kun vartti töissä mut ompahan sekin jottain.. Maanantai ja tiistai sitten tyhjennetään kioski ja kuskataan ne kaikki roippeet toisile kioskeile ja... no sittenhän se homma loppuu mun osalta.

Paitsi, että se jatkuu viikko sen jälkeen taas. Eri paikassa, mutta kuitenkin. Noh niillä päivillä maksetaan keikka- ja junaliput ni ompahan jotain mistä iloita ne työpäivät.

3 comments:

Anonymous said...

heinäkuussaki siis töitä kuitenki??

niin ja mikkä keikkaliput hä?

Heljä

Bortsa said...

no kaks vuoroa on tällä hetkelä tiedosa. ehkä tulee lisää, ehkä ei. ni ja liput on Mokoman keikalle tampereela. katin kans päätettiin lähtiä kattomaan isoja, karvasia miehiä jokka sannoo aaarrrrrrr lavalla :D mun kesän kohokohta :D

Anonymous said...

no tullee jos tullee. onpahan ainakin lomaa. ja ainakin lomamatka tiedossa tampesteriin!

H