Thursday, June 25, 2009

Bugsyn pyynnöstä

Se halus kuvia. No tässä niitä nyt on. Lähempää ihailua pitää tulla tekemään paikan päälle.


3 comments:

Anonymous said...

miten niin bugsy!! jos mie haluankin olla tootsie!! naisten vai omien vaatteiden kanssa vai miten se nyt meni.
vau, se näyttää hienolta, pitäis vielä nähä lähempää, että vois alkaa tiirailemaan kuvia ja tekstejä oikein kunnolla, mutta kokonaisuutenanikin näyttää tosi tyylikkäältä.

Anonymous said...

tulleeko tuohon joku lasi päälle vai onko siinä jo? en näje. Sie se aina keksit kivoja tapoja tuunailla tylsiä kalusteita kivoiksi! Tykkään.

Heljä

Bortsa said...

Bugsy: kun viimeksi nähtiin ni et sie kauheesti mieheltä näyttäny joka pukkeutuu naisten vaatteisiin, ni jotenkin enemmän toi bugsy sopi asiaan. you know, omissa vaatteissa ja silleen ;) siel on muuten aika hieno kuva reidistä. yritin ettiä suihkubondingia mut ei löytyny :/ ja ohan sielä kaikkia hienoja muitakin kuvia ja tekstejä. salaisia viestejä ihmisille jos ne osaa tulkita niitä ;)

Heljä: Siinä on kontakti päälä ni ei tule lasia ennää. ehän mie nyt semmosia hienouksia. liimala, teipilä ja kontaktila pääsee oikein pitkäle :D ja kiva että tykkäät. miekin tykkään kovasti :) oli taas vähän tylsää ni pitää keksiä tapoja huvittaa ittiänsä. tuosa väkerrellesä meni ihan kivasti aikaa ja olihan se hauskaa metästää just niitä oikeita kuvia/tekstejä. tuli ehkä kolmen pöydän verran tavaraa että voi tehä vaikka vaihettavia kansia jos siltä tuntuu. ni ja seuraava sisustusidea on jo pähkäilysä xD