Thursday, September 17, 2009

Kakkiaiset

Mie kävin about kuukaus sitten näöntarkastuksesa. Aikakin ehkä oli kun viime kerrasta on kolme vuotta. Se tärkeempi syy miksi vihdoin sinne optikolle raahauduin oli ne mielettömät pääkivut jotka on vaivannu jo pitkään. Pari kertaa viikosa saatto olla sellanen jysäri että oksat poies! Aattelin että josko menis sen näöntarkastaan ni ei tarttis jatkuvasti olla apteekkia tyhjentämäsä särkylääkkeistä. Ei oo kivaa hommaa, varsinkin kun oon niin lääkevastanen.

No olihan siinä näössä tapahtunu muutoksia, hajataittoa taas tullu lissää. Ja pakko soli siis laittaa uudet lasit tilaukseen. Vanhoila kun ei jokku linssien poikki menevät akselit tulleet oikeele kohile tai jottain muuta hepreaa mitä se optikko kovasti yritti selventää vielä älyttömämmilä kuvioila kun meän tän viikon stereofonian opettaja. Piirrokset jossa menee kovasti viivoja päällekkäin ristiinrastiin on vissiin nykyään muodisa.

Tännään sit innossani hain postista uudet lasit ja mallasin ne päähän. Huonola tuloksela... Alku on kai aina hankalaa ja kyllähän näillä oli hankala nähä oikeen mittään. Sellasta ihimeen rauhatonta kuvaa näkyy koko ajan silmäkulmasta eikä muutenkaan oikeen tuntunu hyvältä. En tiä johtuko se laseista vai tästä iänikusesta väsymyksestä mut tunne ei ollu kiva kuitenkaan. Pari tuntia laseja testattua silmiin sattu jo siihen malliin että olin valmis palaamaan vanhoihin laseihin takasin. Seuraavaks alkanu päänsärky ei auttanu asiaa yhtään. Kovasti toivon että tää on vaan tällasta alkuhankaluutta ja vaatii ehkä hieman totuttelua. Jos ei oo niin on kyllä perseestä tämä hankinta. Aika paljon kun tuli laseille hintaa. Ihan sama vaikka halvimmat kehykset hankkis ni linssit pitää tehä jossain jeerassa kun hajataittoa on niin paljon ettei normilinssit kelepaa.

Parempaa näkökykyä ja oloa siis ootellesa...

No comments: