Monday, October 16, 2006

Elokuvia..

On ollut sit vähän elokuvan täyteinen viikonloppu taasen vaihteenvuoksi. Torstaina käytiin kattomassa Jadesoturi ja eilen Paholainen pukeutuu Pradaan. Kummatkin ihan viihdyttäviä. Prada vaan erittäin ennalta-arvattava! Heti alussa tiesi miten leffa tulee loppumaan. Mä inhoan kattoa semmosia elokuvia mistä tietää jo ensimmäisistä minuuteista miten se päättyy! Ihmiset hyvät hieman mielikuvituksen käyttöä kiitos!! No oli siinä jotain hyvääkin, alussa mainostettiin Russell Crowen uutta leffaa A Good Year. Se näytti ja kuulosti aika hyvältä ja on sitä muuallakin muistaakseni kehuttu. Vaikka siinäkin on aika ennalta-arvattava tarina... Nykyään ei vissiin osata tai voida tai jakseta tehdä leffoja missä vois olla jotain uutta ja erilaista ja kunnon käännekohtia! Rasittavaa!! Tylsät ihmiset haluaa vaan aina kattoa samoja vanhoja tarinoita uudella tavalla kerrottuna!!

Entäpäs Jadesoturi sitten. No oli se kyllä aika hyvä suomalaiseksi elokuvaksi. Todella erillainen. Hienosti oli yhdistetty Kalevalaa ja sitä Kiinan omaa legendaa. Mahtavaa nähdä miten niissä oli loppujen lopuksi tosi paljon yhteistä. Ja kyllä tuli mieleen että pitäs sitä vissiin Kalevala joskus itekkin lukea. Mauri Kunnaksen Koirien kalevalaa ei vissiin lasketa oikeeksi... !? No ehkä täsä joskus kun on aikaa... Muutenkin kyllä mä tykkäsin siitä elokuvasta, muutamasta kornista repliikistä ja kohtauksesta huolimatta.

Edelleen kuitenkin ootan että pääsisin kattomaan M. Night Shyamalanin Lady in the Wateria. Sanokoot kriitikot mitä sanoo, sen leffan minä haluan nähdä!! Siinä on ohjaaja minun makuuni! Eikä varmasti osaa ennalta sanoa miten leffa loppuu!! :D

No comments: