Thursday, October 26, 2006

Valmista tuli! :)

Saatiinpahan tehtyä vihdoin ja viimein eka editointi loppuun! Kovan työn takana se kyllä olikin! Mutta tyytyväisiä saajaan kyllä olla, tuli siitä sen verta hieno. Varsinkin kun ottaa huomioon ettei kai kukkaan oltu aikasemmin tehty mittään tommosta. Ainakaan minä en oo. Ja aika hyvää matskua saatiin kuvattuakin vaikka se aluksi vaikutti aika surkialta. No löytyyhän siitä tietty huonojakin puolia, ihan varmasti. Ei se nyt mikkään itse täydellisyyskään tietty ole! Mutta niitä huonoja puolia on vaan aina vähän vähemmän mukavampi luetella. Mutta Paulan sanoja lainaten, jos se ei kelpaa ni ei ole meirän vika! xD Noh ei vaiskaan, pitäähän sitä ottaa kritiikki vastaan ja oppia siitä. Tietääpä ettei tee sitten seuraavalla kerralla samoja virheitä... Tai sitten minun tyylillä, eli tekee... No kai sitä joskus oppii, puupääkin...!? :)

Tänään osa porukasta kävi Arktista Vimmaa-leffafestareilla tekemässä juttuja. Huomena mennään sitten kaikki sinne ja tehhään omia hommiamme siellä aamupäivä. Ihan mielenkiinnolla kyllä ootan millasta siellä on. Ja miten hommat pelittää, kun onhan tää oikeestaan meän eka tämmönen virallinen "uutis-keikka". Jututkin pitäs olla asap netissä sitten. Noh sen näkkee sitten huomena mitä tuleman piettää. Turhia ressaamatta ja avoimella mielelä mennään. Että eikun kamerat ja muistiinpanovälineet mukkaan ja hommiin! Huomen aamula siis... ei nyt ihan vielä kuitenkaan.

Huomena ois myös lähtö Tampereele. Katjan luona pittää mennä käymään. Kattoon sitä sen Miestä. Saa nähä mitä meän yhteiselosta sen karvapallon kanssa tullee!? :D

No comments: