Friday, March 28, 2008

Aamuisia ajatuksia

Tulipa sekin sitten kokeiltua. Ei kannata tosiaankaan mun vielä lopettaa nuitten nappien syöntiä. Eilen illala en viittiny ottaa sitä kun meni muutenkin niin myöhään ja tänään piti kuitenkin nousta ylös että kerkiää tenttiin. Ei sitten millään meinannu uni tulla simmuun ja sitten kun se tuli ni oisko voinu olla vähän vielä katkonaisempaa ja häiriintyneempää. Toisaalta siihen kyllä voi vaikuttaa muutkin asiat kun noi lääkkeet. Ressi siitä perhanan tentistä. Sannin ja sen kaverin oudot keskustelut tampponeista pyykkinarulla. Jotenkin niistä tamponeista tuli vielä verisiä. Iuh iuh ja vielä kerran IUH!!!! Ei mitenkään normi keskustelut eikä unet. Eli vielä kiltistä jään ottamaan niitä perhanan pillereitä heinäkuuhun asti vaikken siitä niin kovasti tykkääkkään. Ehkä mie sitten kesällä opettelen nukkumaan ihan normaalisti. Ilman pillereitä. Ilman katkoksia.

Mut son vaan harmi kun niitä pitää tosiaan heinäkuuhun asti syyä ja se Lontoon reissu on jo toukokuussa. Ois se niin kiva ollu käydä jossain ottamasa muutamat strongbowt ja ehkä jopa guinnesiakin kokeilla, vaikka se taitaakin olla irkkujen keksintöä. Sinänsä hyvä kun Kati ei ymmärrä tuon viinan pääle yhtään ni meän kummankaan ei tartte katella toista kännisä. Voidaan olla kumpikin kiltisti selvinpäin ja katella kun muut on kännisä. Ollaan aika hyviä siinä hommasa jo. Hiihtolomalla viimeksi kateltiin sitä hommaa eikä se ollu kovin nättiä, ei tosiaankaan! Ei houkuta ottaa uusiksi kovinkaan pian.

Nyt pitää sitten vissiin mennä paniikissa selaamaan luentomuistiinpanoja siihen käsikirjotuskurssin tenttiin. En osaa mitään, en osaa mitään. Ja toisaalta mua ei jaksa kiinnostaa ollenkaan. En ees jaksa ressata. Ootan vaan iltapäivää ni se olis tehty. Aika kumma homma kun ei yhtään ressitä. Son aika uutta mun elämässä. Mut ehkä son hyvä vaan. Ihan sama mitä näistä tenteistä saa kunhan ne menee läpi. Ei niitä numeroita kukaan tän jälkeen kysele. Itelle ne voi merkata ehkä jottain, mut eipä oikeestaan. Jos en oo jo tähän mennesä tajunnu draaman rakennetta tai elokuvien hahmojen jaottelua ni oon sitten suoraan sanoen aika tyhmä enkä tästä enää viisaammaksi tule. Kaikki muutkin siitä tentistä on läpi päässeet ni enköhän miekin siinä onnistu. Toivottavasti ainakin.

Ai niin yks juttu vielä. Vitsi kun oli rankka viikko koulussa. No ainakin fyysisesti se oli. Raahattiin nimittäin ne saamarin lamput, jalustat, gripit sun muut värkit takasin varastoon. Maanantaina ilmotettiin että tiistai on vapaata kun ope on kipee. Tiistaina tuli viesti että kaikki keskiviikkona kouluun. No keskiviikkona Saija sitten ilmotti, että hän huijas meitä, ei meillä ole koulua koko viikkona. Ope on edelleen saikulla. Meän on vaan tarkotus raahata kaikki kamppeet varastoon ja loppuviikko on sitten vapaata. Aika fiksuna Saija päätteli, et jos se ilmottaa meille et edessä on se raijjaus ni paikanpäälle tulee ehkä kuus tyttöä. Ja niillä voimilla mitä meilä on ni ei ikinä saada kaikki kamoja raahattua. Aika monelta pääsi siinä vaiheessa muutama nätti sana. Mut eipä siinä muu auttanu. Raahattiin ne lamput sinne minne ne kuulu tai ainakin melkein ja sitten vaan kotiin. Tunti siinä meni, ei sen kauempaa. Mut ainaki mulla oli selkä ihan jumissa seuraavana päivänä. Ei niin kovin kiva tunne. Eikä houkuta tehä sitä raahausta kovin äkkiä uudestaan.

Mutta nyt syämään, suihkuun, ettiin puhtaita vaatteita jostain ja sinne perhanan tenttiin. Vajaa tunti on enää aikaa.

No comments: