Monday, March 24, 2008

Tatuointikuumetta

Mie vähän täsä mietin. (Juu alkopa tosi hyvin) No oikeesti oon miettiny asiaa aika paljonkin. Seuraavia tatuointeja nimittäin. Kovasti minulla haluttas ottaa uusia. Kun vaan jostain repis rahat niihin. Ni ja jonkun piirtämään ne kuvat vielä. Kolme seuraavaa minulla nimittäin on jo mielessä suunniteltu. Kaks niistä oikeestaan pystyn ihte piirtämään, mut se kolmas on sitten vähän monimutkasempi. Ja se minkä ekana aattelin ottaa ni siihen pitää keksiä sopiva fontti ja miettiä loppuun asti se tekstikin.

Aattelin nimittäin tuota selän teosta laajentaa. Vasempaan olkaankin piirtää samanlaisen auringon kuin oikeessa. Ja sitten siihen niiden keskelle, koko yläselän läpi kulkemaan tekstin. En oo sitä tekstistä ihan varma vielä. Tällä hetkellä taitaa olla johdossa "I love dreaming. I love passion. I love fever." Mutta pitää vielä miettiä tarkkaan sitä, koska kuvasta tulee aika iso ja hankalasti peitettävä. En halua sitten vuoden päästä huomata etten tykkääkkään siitä yhtään.

Se toiseksi hankittava. Siinäkin on teksti. "Kotini sieltä löysin, missä vieraan on maa." Toi teksti tulis Itävallan kartan sisään. Tai niin ainaki oon miettinyt. Mut tuota teksti-hommaa oon oikeestaan enemmänkin miettiny. Että saako sitä hakata toisen ihmisen laulunsanoja omaan ihoonsa? Eikö se ole joku tekijänoikeusrikos tai vastaava? Naaman kuviahan ihmiset on hakanneet ihoonsa niin kauan kun tatuointeja on tehty. Sehän on kuin eräänlainen valokuva, jonka itte ois ottanu. Ehkä vähän pitempiaikaisempi ja kestävämpi :P Mut tekstihän on toisen ihmisen mielentuote eikä niitä saa noin vaan kopioida itellensä. Saako sen siis tehdä vai ei? Kovasti kyllä haluaisin. Noo mutta ei tuo ihan ajankohtaista vielä ole. Ei oo lähimainkaan rahat kasassa vielä. Eli kerkee ihan hyvin vielä muuttaan mielensä. Vaikka moneen kertaan :D Ties vaikka otan sen kameran kuvan ekana mitä suunnittelin kolmanneksi kuvaksi.

Huolestuneille, jotka luuleen mun tatuoivan kroppani ihan täyteen, ihan vaan tiedoksi. Että kymmenen on tällä hetkelle se raja. Sen yli en aio mennä. Siihen ainakin pyrin :D It's such a nice round number. :D Sitten saa riittää kuvien ottaminen. Ainakin toivottavasti. Tunnetusti kuitenkin kuvien ottoon tulee jonkin sortin addiktio. voihan olla ettei se siihenkään jää. Mutta yritys on ainakin kova.

1 comment:

Anonymous said...

tämä olikin vain ajan kysymys koska sairastut tatskakuumeeseen :D

t.Hermukka von Heinänkorsi