Saturday, August 30, 2008

Tekemistä eikä loppua näy

Eka kouluviikko ois sitten siinä. Ja olipa se vaan viikko. Ja onneks se on ohi! Kerkesinkin jo valittaa että musta tehtiin toimitussihteeri. Se homma onkin kiireisempää kun olin osannut odottaa. Pitää olla neuvomasa muita, keksimäsä niille kysymyksiä (omatkin kyssärit pitäs jostain keksii kans...) ja muutenkin olla apuna. Esimerkiksi sillon kun jonkun juttuidea kosahtaa kokonaan ja pitää samantien keksiä sille uusi että se pääsee haastateltavien metsästykseen. Omakin juttu pitäs kans jossain vaiheesa saada tehtyä. Ekan haastattelun olen jo tehnyt. Kaks enää jälellä. Ne on maanantaina. Ja sitten vaan kirjottamaan. Eli se on onneks jo aika hyvällä mallilla. Tänään pitää se eka haastis purkaa ja ettii ne tärkeimmät ja kiinnostavimmat hommat sieltä.

Niin ja tämähän ei oo meän ainut kurssi tällä hetkellä. Meillä on itseasiassa kolme kurssia päälleikkäin. Magneetti, Media-alan liiketoiminta (mitä se sitten ikinä onkaan ja opetetaan kai enkuksi, mahtavaa) ja Ruotsi.

Toi ruotsin kurssi alko eilen. Voi perkele mitä tuskaa sekin. Perjantai-aamuna klo 8.00 onkin tosi innoissaan oppimassa ruotsia. Helkkari että voikin jotain kurssia inhota niin paljon kuin tuota! Se tulee olemaan silkkaa tuskaa aivan varmasti. Eihän se mitään jos vaan oltais luokassa ja sönkättäs keskenämme surkiaa ruottiamme. Mutta ei. Ne haluaa jostain helvetin syystä tunkea tän ruottin kurssin radiotyön perusteiden kanssa samaan. Kuka arvaa mitä se sitten tarkottaa?? Kyllä vaan, meidän pitää tehdä radioa ruottiksi! Heja Sverige vaan teille perhana kaikille!!

Eka pari viikkoa kuulema ollaan keskenämme ja opetellaan "teoriaa" ja sitten paukastaankin sinne radioon. Jos tää vois tästä muuttua surkeammaksi ni ei siihen kovin paljoa vaadittas. Tuskaa, siis pelkkää tuskaa. Miksi hitossa meidät pakotetaan puhumaan tuota kieltä jota ei voi oppia, jota ei kiinnosta oppia ja jota vaan ihan suorastaan inhoaa!?! Nää vaan haluaa tehä meän elämästä vielä vittumaisempaa ja vaikeempaa. Ei siihen ole mitään muuta vastausta. Ja voin sanoa etten mie ole ainut tuosta ryhmästä joka aattelee noin. Oon aika varma ettei meistä kovinkaan moni hyppiny ilosta kun kuultiin "tuomiomme". Saatiinhan me eka kotitehtävämmekin jo. Pitää väsätä itelle käyntikortti unelmatyöhömme, jossa haluaisimme tai siis olemme viiden vuoden kuluttua. Mikähän se vois olla..? Ei mittään hajua, mut yks asia on ainakin varmaa. Siinä hommassa ei tarvita ruotsinkieltä ei sitten pätkän vertaa!

Ton ihime liiketoiminta-kurssin on parasta olla maailman helpoin ja yksinkertasin kurssi ikinä! Muuten on aika varmaa, että mie en selviä tästä seuraavasta parista kolmesta viikosta hengisä. Jo tää eka viikko oli ehkä rankin ikinä. Eilen yritin tehä hommia mun artikkelia varten mut ei vaan enää pystyny. Oli ihan selvästä parin leffan ja pitsan vuoro. Ni ja Miami Inkin tietty. On niin mahtava kattoo ja nauraa kun Ami on hieman epämukavisa tilanteisa. Sen ilmeet on niin verrattomat. Jotain piristystä tähänkin viikkoon siis :D

No comments: