Monday, August 04, 2008

Häiriköintiä ja silkkaa tuskaa!

Oli ihan mielenkiintonen tapa viettää sunnuntai-iltaa tänään. Oli nimittäin Katin läksiäiset. Se muuttaa huomenna Kempeleeseen (tonkimaan multaa) ja päätettiin sit sen kunniaksi viettää tyttöjen iltaa tai siis siskojen iltaa oikeestaan. Ekaks syömään ja sitten "noloa" leffaa kattomaan.

Martinaan siis päädyttiin. Aika "fansy pants" paikka meille, mut soli melkeen ainut vaihtoehto. Comicon coleslaw (paras syy mennä sinne syömään :D) ei kuulemma ollu enää hyvää ja Kaisan kaveri ei ollu enää töissä Rossossa niin myöhään. Oltais muuten saatu ilmaset juomat ja jälkiruuat :D Nooh, kyllä toikin paikka meille kelpas. En tiiä kuinka paljon ne meistä tykkäs siellä, kuten yleensä jos me ollaan yhessä syömässä tai ulkona tai oikeestaan ihan missä vaan keskenämme. Että terkkuja vaan äitille, oltiin taas hyvin kovaäänisiä, sekopäisiä, hyvällä tavalla häiriköiviä, hirittäviä, kieliä puhuvia ja muuten vaan outoja asiakkaita. Se kun tykkää aina tästä meän huomiota herättävästä käyttäytymisestä julkissella paikalla. Vaikka ei me ees haeta sitä huomiota tahallisesti! Minkäs teet jos jokanen vastaantuleva mummo kattoo meitä pahastuvasti kun puhutaan vähän kovempaan ääneen tai nauretaan niin että koko ravintola kuulee!? Ei se meidän vika ole. Tais se meidän tarjoilijakin muutamaan kertaan kattoa, että ei nuila ihan kaikki ole kohallaan... :P And yeap, the bearded guy had glasses in her eyes. In case you're interested.

Loppuilta menikin sitten aika kidutuksen puolelle. Ainakin mun osalta. Meillä kun on tapana aina välillä vuokrata jottain tosi noloja (lue: huonoja) leffoja ja sit me nauretaan niille. Esmes Kaisan kans vuokrataan jotain übersuperhuonoja kauhuleffoja ja sit kommentoidaan kaikkee idioottia mitä ne tekee siellä. "Juu kannattaa juosta keskele mettää ettimään puhelinta. Sieltä se varmaan löytyy." Ja tuota rataa, varmaan ymmärrätte mitä tarkotan. Noi on niin paljon hauskempia kun oikeat komediat, jotka ei naurata ei sitten millään! Niin paljon viihdyttävämpää. Me löydetään aina välillä joitain noit leffoja mitkä voidaan kattoo uudestaankin. Katilla ja Kaisalla on kans tällaset omansa. No me katottiin yks niistä. Sky High. Ne on puhunu tosta leffasta ja sen reploista jo pari vuotta (Side by side.. by side.) Juu nyt miekin tiiän mitä meinaatte kun lauotte nuita, mut ei se silti tehnyt tuota katsomiskokemusta yhtään helpommaksi!! Tuota leffaa vois kuvata lyhyesti kahdella tavalla, kummatkin kahdella sanalla. On Katin ja Kaisan tapa. Ja sit mun tapa. Eli... Steven Strait. Tai sitten: Pelkkää tuskaa!! Oikeasti toi leffa meni jo niin huonon puolelle, että se ei ees ollu enää hauskaa. Sori tytöt, mut niin se vaan oli! Ens kerrala minäkin haluan vaikuttaa leffaan mikä katotaan!!

Joudun varmaan tänään valvoon taas aamuun asti ja kattomaan Samia ja Deania (montako suklaapalloa mahtuu kerralla suuhun, että voi vielä puhua.. Fascinating...) usiammankin jakson putkeen, että saan kuvan Steven Straitista teiniangstaamasa "superpahiksena" pois mun mielestä. Ja se oikeesti on syöpynyt mun päähän aika pirun hyvin. Kuka hitto oli keksiny ne punaset raidat sen hiuksiin? Tai sitten se keltasena hohtava poika jolla oli liian lyhyet housut. Ja kuka haluaa muuttua marsuksi? Vai oliko se hamsteri.. Tai sit märäksi läntiksi maassa? Oh my goodness, ootta oikeesti vieneet multa yöunet totaalisesti! Damn you (Salazar)!!!!

Mut hei, oli mulla oikeesti hauskaa. Mister Hickels (tai miten se nyt ikinä kirjotetaankaan) oli ehkä illan kohokohta. Pyöräily ja nauraminen sekä portaiden kiikkuminen ja nauraminen on ehkä maailman vaikeimmat yhdistelmät!! Teän naapurit varmaan tykkäs kovasti siitä meän hirityksestä siellä rappukäytävässä. Oikeesti mie nauroin sille melkeen koko kotimatkankin. Katto vissiin vastaantulijat taas että tuo on seonnu ihan kokonaan. Nauraa vaan yksinään pimiäsä pyöräillesä. Sori Kati, se vaan nyt oli ehkä yks hauskimmista äänistä minkä voi kuulla selän takaa pyöräillesä. Ja ne Kaisan nerokkaat ajatukset. En muista tarkalleen enää mitä ne oli, mut kuten sanoit: "I love the way her mind works. So uniquely." Se uloke niihin jäätelökuppeihin. The best idea ever, don't you think!? Hakisin ehkä patenttia siihen jo valmiiksi, ettei kukaan muu kerkeä viedä sitä ensin :D

Mutta nyt.. Hieman Samia ja Deania ja suklaapalloja. Laadukas tapa viettää sunnuntai-yötä. Ehkä paras tapa xD

... Nauramisiin....

2 comments:

Anonymous said...

miekään en muista niitä kaisan uniikkeja ajatuksia, mutta tollaset jutut tuppa ina unohtamaan. luulen et se on kaisan kyky 8se on oikeesti avaruusolio), et se osaa pyyhkiä friikkiytensä pois ihmisten mielistä ja sit kukaan ei usko kun yrittää selittää et kaisa kyllä on hullu, mut en oikein muista miksi. siinä vaan ite näyttää hullulta, mikä on ehkä kaisan toinen tarkoitus.

Bortsa said...

hmmm.. kaisalla on siis "The Plan"... tai sitten me muut vaan ollaan hulluja. eikä haluta olla hulluja yksin niin me yritetään saada kaisakin vaikuttaan hullulta vaikka sonkin aika normaali :D