Thursday, September 04, 2008

Olisko se väärin...

... jos jättäs menemättä huomenaamula ruottin tunnile? Haittaisko se jonkun elämää kauheesti? Muuta kuin minun siis... Ja minunkin vain sillä tavalla, että saan olla kaks tuntia vähemmän pois loppukurssilta. Nyt vaan ei jaksais. Eikä kiinnostas. Niin ja onhan siinä se yks toinenkin juttu. Huomiseksi pitäs olla tehtynä se pirun käyntikortti enkä ole jaksanu ees alottaa sen tekemistä. Tähän aikaan illasta ei hontsita pätkääkään alkaa tappeleen photarin kans ja siihen se todellakin menis.

Olis tietenkin voinu vaikka alottaa vähän aikasemmin sen tekemisen, mut oli niin paljon tärkeempää tekemistä. Oli pakko varmistaa että päätykö Lindsey ja Danny yhteen vai ei. Mun mielenrauhan takia ei voinu jäädä odottamaan ensi jaksoa. Onneks en muuten jääny. Olisin saanu oottaa nimittäin neljä jaksoa lisää ennen ko sois paljastunu.

Nooh se ongelma selvis kuitenkin loppujen lopuksi, mutta edelleen on se käyntikortti tekemättä. Eli kaikki ongelmat ei siis ihan vielä ratkennut. Ehkä tässäkin käy niin kuin sen lehtijutun kans. Saan jonkun tosi hienon älyväläyksen neljältä yölä ja saan homman tehtyä vartissa. Joo, saahan sitä ihmettä ootella...

Mut eipä tässä muutakaan tekemistä ole...

1 comment:

Anonymous said...

no ei se väärin oo, jos poissaolotki sen kestää :D kerroin tunnilla kuinka kauhea teilä on se ruottin kurssi ku tuli meän kurssista puhetta. meistä kukaan ei ois halunnu osallistua semmoseen.

minä kävin ihan turhan reissun kemissä. joo pelkkää lässynlässynläätä ja kerrottiin, että ens kerralla sitten opiskellaan. kivakiittimoi. ilmastahan se on käyä reissu kemissä. ja vitutti muutenki. ja vituttaa edelleen. oli sentään hyvää ruokaa. ja palautin yhen rästin keväältä.

H