Thursday, November 06, 2008

Kaksi viikkoa

Kaksi viikkoa ja sitten son ohi. Radiokurssi nimittäin. Viimiset kaks viikkoa jälellä. Samaten ko viimisestä ruottin kurssista kans! Hallelujaa!! Voiton puolella ollaan! Harmi vaan kun se tän kurssin vaikein viikko on vielä jälellä. Viimisellä viikolla nimittäin pitäs olla kolme toimitettua juttua valmiina (yks osittain ruottiksi viel) ja yks suora haastattelukin pitäs tehä. Ai niin ja se 5 sivunen oppimispäiväkirja mihin pittää lukia 3 kirjaa. Pitäähän sinne muuten se juontoanalyysikin kirjottaa. Niin ja se työnäytesalkku pitäs koota kans josain vaiheesa. Ruottin kurssillekin ois vielä se portfolio vähän kesken. Ja ohan siel kurssil viel se tenttikin mihin pitäs joskus lukee. Eikä passaa unohtaa sitä radiokuunnelmaa joka pitäs kans suunnitella ja toteuttaa jossain vaiheesa.

Miksi sitä pitää aina olla niin pässi että jättää kaiken viime tinkaan!?!? Luulis että tähän mennesä näin monen kouluvuoden jälkeen ois jo oppinu jottain.

No olen mie sentäs jotain tehny. Nyt viikonlopulle on sovittu kaks haastattelua. Niitä voi sit leikkailla jo viikonloppuna tai ens viikon alussa viimeistään. Ruottin portfolioon on kaikki tekstit ainaki alotettu. Pitää lukee ne läpi ja viimeistellä ni son valamis. Aiheet on myös tuohon ruottalaiseen radiohaastikseen aihe. Haastateltaville pitäs vaan soitella. Ja työnäytesalkkua varten oon hankkinu noit lähetyksii itelle et sieltä vaan bongailla ne omat parhaat pätkät. Jos sielt semmosii löytyy. Juontoanalyysia ei voi kirjottaa ennen ens keskiviikkoa kun on se oma juonto sillon. Oppimispäiväkirja on kyl yhtä paskasa vaiheesa. Kirjat oon käyny hakkeen kyllä. Yhestä kirjasta oon löytäny sen jutun mitä voin siteerata. Muuta sen eteen en oo sit tehnykkään. Eli jippiajee sen suhteen! Ens viikola sitten paniikisa rustataan 5 sivua paskaa tekstiä ihan onessaan! Lönni-kuunnelma on josain epäselväsä vaiheesa. Maanantaina ois tarkotus sitä alottaa oikeen kunnola tekemään. Tai ainaki matskut dvd:ltä valita ja sovittaa oikeiseen mittaan.

Että tekemistä riittää siis ihan kivasti. Ihan niinko sitä ei ois tällä kurssila jo muutenkin ollut ihan liikaa. Voi varautua vähäiseen vapaa-aikaan, vielä vähäisempään nukkumiseen ja juomaan litratolkulla energiajuomia. Ei tästä muuten taida selvitä. Jos selviää ees sittenkään. Lopputulosta ja tän kurssin loppumista innolla odottaen...

No comments: