Sunday, November 09, 2008

Lempparien metsästystä

Bongasimpa tällasen kyselyn tuolta Marjulin Vihreä liekki-blogista ja aattelin itekki siihen ajan kuluksi vastata. Tarkoitushan tässä siis on kertoa lempparinsa nuihin yhteentoista kohtaan.

1. Vaatekauppa
Ei mulla oikeestaan ole lempparivaatekauppaa. Inhoon sellasia tosi tosi naisellisia ja neitimäisiä vaatteita myyviä kauppoja, itse kun en semmosia vaatteita käytä ollenkaan. Mulla on tosi vaikee löytää uusia vaatteita itelle ja oon huomannu että parina viime vuotena on tullu sellanen käytäntö että suuntaan melkeen aina suoraan sinne liikkeen miesten osastolle niitä vaatteita hipelöimään. Miesten vaatteet on niin paljon hienompia, siistempiä ja mun ns. tyyliin sopivampia.

2. Huonekalukauppa
Tällästäkään en oo lempparia löytäny. Kämpässä olevat huonekalut on ostettu sieltä sun täältä ja monta vuotta sitten. Ja maalattu sen jälkeen pariin kertaan :D Sisustustilpehöörit sun muut härpäkkeet löytyy aika helposti Ikeasta kun ohan se melko halpa ja aivan liian lähellä.

3. Makeiset
Tätä ei tartte kauaa miettiä. Suklaa, suklaa ja suklaa. Hedelmäkarkkeja ja lakujakin joskus tekee mieli, mut kyl ton suklaan ostoon yleensä päädyn.

4. Kaupunki
Krems (an der Donau) se taitaapi olla. Siinä oli jotain niin erilaista kuin muissa kaupungeissa missä oon asunu. Ja tulihan siitä oikeesti kotikin itelle. Se koti mihin sydän jäi ja minne haluaa vielä joskus lähtee uudestaan. Ja sit New York on jääny matkakohteista mieleen kans aika hyvin. Ja Ljubljana ja Munchen kans. Noissa kolmessa on tullu tehtyä kaikkein hauskimmat reissut. Toisaalta kyl Rovaniemelläkin on melko iso merkitys mulle paikkana. Onhan siellä melkeen koko ikänsä asunu. Se on niin tuttu, mut silti jotenki tosi vieras nyt kun siellä ei enää asu. Enkä edes halua asua.

5. Juoma
Kotona tehty viinimarjamehu on herkkua. Ja se eilen juotu Smirnoff Ice oli niin perkeleen hyvä että! :D

6. Musiikki
Rock-musa genrenä on varmaan lähinnä sydäntä. Ja reggae Bob Marleyn takia. Mut artisteja ja bändejä jos pitäs sanoo ni listalle pääsisivät Lapko, 30 seconds to Mars, Maija Vilkkumaa, Apulanta, David Bowie, Jenni Vartiainen, Olavi Uusivirta, Led Zeppelin. Nuo tuli ekana mieleen. Ni ja onhan ne aina ne yhet poijjaat. Niiden musiikki ei ehkä enää niin paljon kolaha mut kyl niillä on kuitenkin niin iso vaikutus ollu mun nuoruuteen, että niitä on vaikia unohtaa :)

7. Tv-sarja
Supernatural Rocks!! Samoin Dexter, Lost, Bones ja Frendit!! Miami Ink on kans aika hauskaa viihdettä. Ja uusien ideoiden hakupaikka ;)

8. Elokuva
No jos tuohon musiikkiin tuli pitkä lista niin taitaa se tulla tähänkin. Näitä on paljon. Mut ekana voin vaikka sanoo, että inhoon melkeen kaikkia romanttisia komedioita. Eli niitä ei mulle kannata ehotella leffailtaan. Niin eikä leffoja missä on Julia Roberts. Ja yleensä Brad Pittinkin leffat on kieltolistala. Mutta siis niitä hyviä. M. Night Shyamalanin kaikki leffat (varsinkin The Happening ja Unbreakable), United States of Leland, Love song for Bobby Long, 28 days later, Lucky Number Slevin, Stranger than fiction, Garden State, Lars and the real girl, Sunshine. Ja tietenkin Jurassic Park. Se on loistava!! Varsinkin ruotsinkielisillä teksteillä :D Heh, tosta listasta löytyy aika hienosti mun lempparinäyttelijätkin samala. Joaquin Phoenix, Ryan Gosling ja Cillian Murphy. Ne on aivan huippuja! Eikä voi sanoo, että on kovin montaa samanlaista leffaa teheneet ketkään noista!

9. Kuntoilu
Salillahan kävin aika monta vuotta, mut se sitten jäi Tornioon muuton jälkeen. Pitäs alottaa uudestaan. En harrasta varsinaisesti kuntoilua, hyötyliikuntaa enemmänkin. Eli pyöräilyä ja kävelyä. Vaik tuota mun kävelyä ei kovin äkkiä hyötyliikunnaks laskettas, jos mulla on kamera mukana :D

10. Leivonnaiset
Hmm.. varmaan suklaakeksit on tällä hetkelä sitä herkkua. Tai sitten marjapiirakat. En tykkää ite niin paljoo syödä leivonnaisia, mut tehdä voisin niitä vaikka ja kuinka paljon! Aivan liikaa yleensä. Pakkanen meinaa vähän pursuta liitoksistaan välillä. Mut onneks on sit kavereita joille niitä voipi aina välillä käydä syöttämäsä.

11. Kahvi
Ikinä en ole kahvia juonut. En edes maistanut. Haiseekin niin pahalle että hyi että!!

1 comment:

Sanni said...

mieki tein tän :D