Saturday, May 23, 2009

Exactly what the doctor ordered

Mikä loistava päivä! Todellakin! Ja tuli niiiiin tarpeeseen että!! Thanks for the company, Sparrow! :D Ei ehkä kuuroutettu ketään niinko oli tarkotus mutta luulen että aika moni olis toivonu olevansa kuuro tai vähintäänkin huono kuulonen!! Varsinkin ni aktivistihyypät siellä kadulla. Tai sitten ne tyypit Seppälän pukukopissa. Oon aika varma ettei ne ikinä toivu niistä mun hienoista ulostuloista ja steppauksista! :D Ja mikä parasta niin vaatteetkin löyty sinne pirun lakkiaisiin. Eli sori niille jotka jo luulivat näkevänsä mut mekossa.. Not gonna happen after all.

Vieläkin kyllä harmittaa ettei se kamera ollu mukana. Vilijonkkamummosta olis niin pitäny saada kuva!! Soli kyllä niin paras!!

Tänäänkin on ollu melko aktiivista toimintaa. Parit puuttuvat oppimispäiväkirjat ja palautteet kirjotettu. Enää puuttuis yks esseen tapanen kuvaretoriikan käytöstä ajankohtaisohjelmassa. Ööh, kertoisko joku ensin mulle mitä se kuvaretoriikka mahtaa olla? Olen vissiin nukkunut ne tunnit kun siitä on puhuttu. Ai niin yks enkun tehtäväkin tuli kirjotettua. Nyt pitäis vielä siihen tenttiin valmistautua. Mut onneks on päivä huomennakin. Ei sitä nyt kaikkee kerralla. Ensin vähän jäätelöä ja leffaa. Sit ehkä jaksaa jatkaa kirjotteluja.

No comments: