Tuesday, May 19, 2009

Still Counting...

Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room...

Joo no ei ehkä kuitenkaan... Soi vaan nyt Volbeat päässä... Jottain lasketaan kuitenkin, päiviä koulun loppumiseen nimittäin. Viisi enää jälellä. Ja siinä tosiaankin on viisi liikaa. Nyt on pinna niin lopussa ettei jaksa enää kiinnostaa eikä välittää. Ihan yks hailee mikä on lopputulos kohan hengisä seleviää. Tiistaina tyttöjen kyydilä Rolloon ois suunnitelma. Toivottavasti se pitää kutinsa. Minä olen valmis toivottavasti kaikki muukin on valmista siihen mennessä.

Sitä ennen on onneks yks reunion auttamasa selviämään. Sparrow ja Kangaroo Boy take over the Shitty City. Saapahan nähä mitä siitä tulee. Mutta ainakin se tulee tarpeeseen. Tarvii niin älyvapaata tuttua viihdettä tällä hetkellä. Ja totta kai Kevin Slateria ja Johnny De Vitoa myös. Eikä saa unohtaa veljeksiä Harrisonia ja Denzeliä. Vaikka ne taitavatkin seuraamme liittyä vasta seuraavalla viikolla.

Näitä kuitenkin odotellessa... Mutta nyt kakkuleipomisiin. Haha, ja taas tuli Prinsessa Ruusunen flashback... "Se on paljon kiinteämpi kunhan paistan sen" :D

No comments: