Monday, May 12, 2008

Jee Jee!!

Onnistuimme leikkaamisessa viime viikolla aika hyvinkin. Eikä tokana päivänä menny ees hermo ollenkaan. Jee Jee.

Äiti kävi tänään kylässä kun iskä oli tekemässä ennakkokauppoja Torniosa. Äiti toi mulle "mustia keksejä" ja imuroi sillä aikaa kun olin koulussa. Käytiin pitsallakin. Söin ehkä maailman parasta pitsaa. Kinkkua, ananasta ja mozzarellajuustoa. Slursp ja nam. Todella hyvvää! Tästäkin yks Jee Jee!!!

Eilen illala sai taas jännittää jääkiekkoa. Eikä yhtään turhaan. Kyllähän se Suomi sit sen pelin voittikin vaikka näytti aika pahalta moneen kertaan. Tokasa eräsä meinas jo usko loppua ja suunnittelin nukkumaan menoa. Onneks kuitenkin jaksoin sinnitellä loppuun asti. Vaikka koulussa meinaskin tänään sit nukahtaa. Järjestiväthän ne tyypit aika hienon nyrkkitappelunkin siihen ottelun päätteeksi. Tämäkin ja Suomen joukkue tottakai ansaitsee melkosen ison Jee Jeen!!

Pääsin sittenkin kesäksi töihin Viirinkankaalle. Eli työmatka lyheni ihan muutaman kilometrin ja aika monta minuuttia ja ylämäkeä!! Mahtavaa! Helppo mennä töihin kun on ennenkin ollu kioskilla ni ei mee niiden rutiinien opetteluihin niin kauaa. Vähän isompi Jee Jee!!

Tänään hain postista CDON:in paketin. Sain kaks kappaletta Danny Boyle-leffoja ja muutaman levynkin. Kovasti ootin Olavi Uusivirran uutta julkasua "Minä olen hullu". Aika paras levy, ainakin nyt parin kuuntelukerran jälkeen kuulostaa siltä. Vieläkin isompi Jee Jee!!

Saimma arvosanat äänitekniikasta ja mie sain vitosen!! Upiaa!! Mahtavaa!! Tenttikin meni loistavasti, mutta en silti uskaltanu oottaa vitosta kun Vahtola niin moneen kertaan sano että tentti on vaan 20% arvosanasta. No vitonen kuitenkin napsahti eli tästäkin aika paaaaljonkin isompi Jee Jee!!!

Enää kaks viikkoa koulua, mikä tarkottaa myös sitä että kahen viikon päästä me lähetään Katin kans Lontooseen. Ei jaksas enää oottaa millään ja koulukaan ei kauheesti nappaa enää. 5 päivää Lontoossa aika huipussa seurassa... mahtava tapa alottaa kesäloma!!! Todella valtavan iso JEE JEE!!!!!

No comments: