Wednesday, May 14, 2008

Kerta son se ensimmäinenkin

Kävinpä tänään sitten baarissa. Selvinpäin tietty. Sannin kans lähettiin kattoon miten Tornio kännää ja me mielenvikaset ollaan selvinpäin messissä. Tulipa siinä sitten katsastettua Tornion toinen baari JetSet. Eipä kestänytkään kun muutama kuukaus vaan että sinne asti pääsin. Ei että sinne mikään kauhia hinku ois ollu. Johan nuita baareja on nähty muutama aikasemminkin, ei se sen kummempi ollu. Hyvää ajankulua Suomen peliä ootellesa.

Mut alkopahan vaan ihan pikkasen haluttaan siideriä ja lonkkua kun siellä katteli sitä baaritiskiä. Tuli sellanen olo että vitsi kun nyt sais juua ees yhen. Niin kovasti haluttas. Mutta ei. Onneks Sanni on yhtä sekopää ja vielä vahvemmalla lääkitykselä ku mie ni eipä kumpikaan voinu juua mittään alkoholipitosta. Siinä sit kummatkin tillittää sitä baaritiskin takana olevaa pullomäärää, että josko sittenkin. Juu ei. Katotaan uudestaan sitten heinäkuussa. Sitten sen ensimmäisen siiderin on pakko maistua niin hyvälle kun mie aattelen sen maistuvan. Ja haluun maistaa sitä uutta limesiiderii mitä Kaisa mulle niin kovasti mainosti.

Ompahan muuten aika mielenkiintosta saada juomavinkkejä seittemän vuotta nuoremmalta siskoltani, joka tosiaan on täyttänyt vasta tämän vuoden puolella 18. Eikö sen pitäs mennä toisinpäin? Että mie neuvosin sille, mitä ja miten kannattaa juua? Mihinkä tämäkin maailma on menny kun meän pikku-Kaisa on jo täysikänen. Sitä kun miettii ni tajuaa, että oikeesti perkele sitä ollaan jo vanhoja!! Neljännesvuosisata tulee täyteen elokuussa. Aika hieno ajatus sinänsä kuitenkin :)

No comments: