Monday, May 05, 2008

Vitutuksen lieventämistä

Tänään vitutti taas hieman enemmän kuin eilen. Toivottavasti huomenna vituttaa vähemmän kuin tänään. Katotaan sitä sitten kun ollaan editoitu sitä meän video koko päivä. Voi olla että vitutuskäyrä nousee sitä korkeemmalle mitä pitemmälle päivä menee. Ja iltapäivällä pitää vielä mennä keskustelemaan meän tutor-opettajan kans tästä vuodesta, että miten on menny ja miten nyt menee ja silleen. Joo no ennen meni paskasti, sit se helpotti ja nyt tuntuu että taas menee paskasti. Kyllä vain, oliko muuta?!

Joo tosiaan tarvitsin tänään jotain vähemmän vituttavaa tekemistä Suomen jääkiekkopeliä ootellesa. (Son sitte turha kuvitella häviävänne tänään poijjaat tai mie hermostun totaalisesti!!) Aloinpa katteleen vanhoja valokuvia koneelta ja löysin mun Rooma-reissun kuvat, jotka olin ihan totaalisesti jotenkin unohtanu. No siis niistähän on myös pakko työstää jonkin sortin video :D Sainphan yksikseni taasen hiritellä sille kaikelle häröilylle mitä tuon viikon aikanak kerettiin tehä. Marin kanssa tulee aina häröiltyä. Ja samalla vapauduttua kaikista (tai ainaki melkeen) niistä miljoonista estoista mitä itsestä löytyy :) Niillä euron viinipulloillahan ei tietty ollut asian kanssa mitään tekemistä... :P

Niitä kuvia kattellessa sitä muisti kaikkia hauskoja tapahtumia tuolta ajalta, mitkä oli jo melkeen kerennyt unohtaa. Se mun sängyn uudelleen puhaltaminen joka ilta. Ja silti sitä heräs aina seuraavana aamuna lattialta. Mikä ei tietty ollut kovin vaikeeta kun ei me sitä jaksettu ikinä kovin täyteen puhaltaakkaan sitä "sänkyä". Se vähemmän kiva neppari, joka löyty mun muuten niin taivaallisesta tomaattimozzarellasämpylästä. Tästä sämpylänsyöntikokemuksesta löytyy kuviakin tuolta videolta. Colosseum kaatosateella kun kaikilla muilla oli sateenvarjot paitsi mulla. Saimmepa (tai Mari sai) tingattua sontikkamyyjältä sitten eurolla mullekkin sateenvarjon, jota muuten käytettiin tänään meän videokuvauksissa ja se hieman kärsi xD Ne euron viinipullot tulikin jo mainittua, mut kyllä ne toisenkin maininnan vielä kestää oli ne sen verta hyviä. Noi euron viinit on kyllä opettanut mut hyvin juomaan viiniä. Kyllähän sen sitten Itävallassa myöhemmin huomas :D Se vähemmän kiva ympäri-lentokenttää-etsiä matkalaukkuja-saada uudet lentoliput/yöpaikka-seikkailu. Sillekkin onneks pystyy jo nauramaan. Ja onhan se aikamoinen tarina kertoa vielä nykyäänkin. Ja ehkä parhain syy olla menemättä töihin. "Sori, mut oon Roomassa jumissa, enkä pääse täältä ennen huomista pois." Kyllä vain se oli totta, mie en ite sitä keksiny.

Monta monta muutakin hauskaa juttua tuolta reissulta on jäänyt mieleen, mutta emmie niitä kaikkia tähän ala ikuistaan. Kyllä ne asianomaiset ne muistaa (jos muistaa), mie ainakin muistan. Video kertoo osan niistä kokemuksista ainakin :)


No comments: