Tuesday, October 28, 2008

Eye of the Tiger

Oliko sitten ehkä häröin viikonloppu ikinä!?! Luultavasti joo!! En oo varmaan nauranu noin paljoo niinku nääiiiiiin pitkään aikaan! Tattis Kati (and Mr. Hickels!! Se on aina vaan yhtä hauska juttu!! :D) Yeah you're the best. Ja turha väittää ettei Katillakin ollu hauskaa!! Se en ollu minä joka suurinpiirtein makasin tuol kaupunginhotellin eessä maassa, kun ei voinu lopettaa nauramista :D Etusormen ja keskisormen ristiinlaittaminen kun voi tarkottaa niin monta asiaa. Se tarkottaa Deanilla jotain, Amerikassa jotain muuta ja vaikka hitto Japanissakin ihan toista!! Niin kerta! Ja Kevin Slater ja Johnny De Vito on varmasti ainakin sormet ristissä toistensa kanssa. Ketä ne sitten ikinä onkaan...

Ja kyllä Denzel Washington on Harrison Fordin veli. Ja samalla vastaus ehkä miljoonaan muuhunkin kysymykseen Master of Movies-pelissä. Ainakin meidän mielestä. Cultin työntekijät sai tosiaan nauttia meidän hehkeästä seurasta sunnuntai-iltana. Ei oltu ehkä ihan hiljasimmasta päästä... Ei, me ei oltu edes kännissä. S&D humalassa luultavasti vaan. Ja sehän on se paras humala, ainakin mun mielestä. Vaikka sitä luultavasti ei mun lisäksi tajua kuin ehkä kaks muuta ihmistä. Jos edes nekään... Niin että bug me during Supernatural and I'll shoot you with rocksalt! Juu-u sen kyl teen!

Eye of the Tiger on muuten ehkä paras biisi ikinä. Varsinkin jos siihen on lisätty ihan killer moovsit auton katolla!! Omalla jalalla ilmakitaran soittaminen on muuten yllättävän hankalaa. Se oli niin luksuuria, että!! Katottiin se videon loppupätkä ehkä muutamaan kertaan. Toinen mikä on ihan huippu biisi, ni on Ghostfecersien tunnari. Sen kun sais soittoääneksi ni olisinko aika taivaassa!? "Stay in the kitchen when the kitchen gets hot" Juuripa näin. Ja siihenkin täytyy lisätä ne hienot käsiliikkeet. Ilman niitä se ei ole mittään. Kukahan noi sanat on kirjottanu tohon biisiin? Opittiin muuten poikarakkaudestakin jottain uutta. Ette muuten varmaan tiennykkään että "Gay love can pierce through the veil of death". Ja tää on fakta!! En keksiny sitä itte!! Juu ja nyt soi päässä viikonlopun kolmas tunnaribiisi. Eli Bon Jovin Wanted death or alive. Kati tykkää kans kovasti :D Mutta Bon Jovi rocks on occasion, sanoit mitä sanoit Muffinman!!

"Mom please, come take me home!! She's lost her shoe!!"

No comments: