Saturday, October 18, 2008

Uusia kokemuksia

Juuh oon saanu nauttia jostain tosi ihanasta ja hienosta asiasta tässä viimiset pari päivää. Vessakaraokeasta nimittäin. Se on uusinta uutta ja todella häikäisevä keksintö. Mun naapuri tykkää soittaa musiikkia tosi isolla. Siis tosi isolla. Niin isolla, että mulla pomppii tavarat tääl kämpäs, kun sen bassot jumputtaa niin kovalla. Nooh nyt se on viel lisänny siihen uuden ihanan elementin. Se nimittäin laulaa mukana, ainakin aina välillä. Eilen oli se yks John Wayne-biisi joka soi viime kesänä Radio Rockilla aika ahkeraan. Tänään oli sit vuorossa Nightwishin joku biisi, jonka nimee ne myöskään muista.

Huomasin sit eilen hampaita pestessäni, että tää ihana musiikiksikin joskus kutsuttu möly kuuluu paljon paremmin ja selvemmin meän vessassa. Aina vaan paranee!! Ja kun tää törppö ei ees osaa laulaa. Ja mitä sit vaik osaiskin, mutta kun musiikki on paskaa. Jos mie haluan kuulla paskaa musiikkia niin voin kyllä soittaa sitä itekkin. Silloin nimittäin pystyn ite kontrolloimaan sitä kauan se kestää ja kuinka kovalla soitan sitä ja mitä se paska musiikki on. Tälleen kun son naapurin valitsemaa musiikkia, se ei innosta ollenkaan. Varsinkaan jos se soittaa sitä esimerkiksi kahden aikaan yöllä.

Lähettäsin vaan tälle idiootille terveisiä, että onko saatana pakko!?!? Sun musat on niin isolla, että ne peittää mulla itellä soivat musat tai leffat. Ja voin sanoo, että mun musat/leffat on helvetin paljon parempia kuin sun. Joten voisitko tehdä asialle jottain, kiitos? Ainakin olla laulamatta ite mukana? Minäkin osaan sen mukana laulamisen jalon taidon ja voin kyllä harrastaa sitä itekki, jos tekee joskus mieli. Mut sun hoilantaas mie en haluis kuunnella!!!

2 comments:

Anonymous said...

sun on ehkä pakko kans alkaa laulamaan. ja kovasti. tai laittaa se lappunen sen postilaatikosta, jos se ei oo ymmärtäny sitä, että koko talo raikaa. jos se vaikka luulee olevansa hyvä..

H

Bortsa said...

joo mie kokeilin tänään sitä laulua itekkin. ei se oikeen kuulostanu niin hyvältä et kovin kovaan ääneen haluisin laulaa. vaikka se sit hiljentäs ton naapurin. pakko ehkä tyytyy vaan tohon lapun jättämiseen, jos se auttas...