Wednesday, October 15, 2008

Halutaan ostaa uusi persoonallisuus, kiitos.

Kertokaa mulle hyvät ihmiset miksi pitää olla tämmönen saatanan mamis, josta kukaan ei tykkää ja jota ei kukaan jaksa!? Mukaanlukien minä itte!! Oikeesti, miksi pitää vetää ressiä niin joka saakelin asiasta niin kauheesti että se on kohta ihan mahottomissa mittasuhteissa!? Miksi ei voi olla niin rento ja totally relaxed niinko kaikki muutkin? Miksi pitää pelätä sitä että ihmiset nauraa?

Kertokaa, miksi mulla on nyt niin paha olo, ettei pysty ees sanoin kuvaamaan sitä tunnetta? Ja minkä takia? Sen takia, että ehkä pitää "nolata" ittensä tunnilla. Sen takia, että ei saa istua yksin nurkassa niin kuin haluais kun toivoo että jätettäs rauhaan. Miksi kaikkien pitäs olla se sosiaalisin ja ulospäinsuuntautunein? Miksi pitäs olla jotain, mitä tietää ettei pysty olemaan? Miksi on pakko mennä jos ei oikeesti kykene? Jos oikeesti tulee niin fyysisesti kuin henkisestikin paha olo jostain asiasta, niin saako sen jättää väliin? Miksi pitää inhota itteensä näin valtavasti? Miksi pitäähaluta niin paljon olla ihan joku muu ihan jossain muualla?

Saanko mie vaan kadota jonnekkin pimeään ihan yksin? Jonnekkin kauas, missä ei oo mitään tällasta ikinä... Jonnekkin missä mun ei aina tarvis vihata ja inhota itteäni.

1 comment:

Maritahannele said...

Ei oo pakko. On lupa olla nurkassa hiljaa, piilossa, eikä oo pakko sanoo mitään jos ei oo sanottavaa. Voi vain vetää henkeä, miettiä, lukea pari hyvää kirjaa, iloista ja elämänviisasta kirjaa, katsoa hyvä leffa, ehkä piirtää tai kirjoittaa jotain kivaa, valokuvata, etsiä kaunista ympäristään.

Matalille fiiliksille pitää antaa tilaa - mutta ei liikaa. Ei niiden kannata antaa voittaa peliä! SINÄ ole tärkein!