Wednesday, October 01, 2008

Jaiks jatkuu..

Ensimmäinen jaiks on sitten selvitetty. Eka suora juonto on ohi ja hengissä ollaan. Läpi päästiin ihan kunnialla, mitä nyt semmosia pieniä tekniikkavirheitä ja änkytyksiä tuli. Ni ja sanoinhan mie sen vitunkin suorassa lähetyksessä. Mut ei sitä vissiin kukkaan kuullu kun meän musat oli siinä vaiheesa jo päällä. Hyvät naurut saatiin ainaki studiosa jos ei muuta. Ihan niinko silloin kun soitettiin Land of Confusionin Genesis, vai miten päin se nyt menikään. Mun ilme oli kuulema tosa vaiheesa ollu aika legendaarinen. Onneks meillä ei ole sitä webbikameraa tuolla studiosa. Joutuis ehkä häpeämään hieman enemmänkin nuita möhlinkejä.

Huomenna voi olla että tulee möhlittyä sitten vähän lisää. On nimittäin suoran haastattelun tekeminen edessä. Kemiin mennään Suomalaiseen kirjakauppaan kyselemään syksyn uutuuksista. Jaiks tosiaankin. En tykkää haastatteluista, enkä varsinkaan suorista sellaisista. Varsinkaan kun ei oikein tiedä millanen tyyppi on mikin toisella puolella. Että hyytyykö se, vai hyydynkö minä ihan totaalisesti? Tuleeko sitä juttua vai ei? On se aika noloa jos toi suora haastis kutistuukin johonkin kahteen minsaan vaikka sen pitäis olla yli puolet pitempi. Eli paniikki lisääntyy.

Ton suoran haastiksen jälkeen pitäis olla tekemässä heti seuraavaa haastista, joka kylläkään ei tule suorana ulos. Eli sit ei haittaa, jos vähän mokaileekin... Vaikka ei sekään tietenkään mitenkään kovin ammattimaiselta näytä/kuulosta. Mut tollasia haastatteluja nyt on tultu tehtyä jo aika monta, että ne menee melkeen rutiinilla. Eli ei niin paljon paniikkia siitä. Onneksi. Sit vaan pitäs saada se editoitua. Ens viikko pitäs olla aika helppo muutenkin. Ei ole yhtään suoraa juttua. Tiistaina tulee yks toimitettu juttu ulos, keskiviikkona taisin lukee uutisia ja oiskohan sitten torstaina lähetyksen kuuntelu edessä. Eli todella paljon vähemmän jaiks.

Niih, olispa jo torstai-ilta... Helpottais mun elämää ja stressitasoja aika huomattavasti.

No comments: