Monday, June 23, 2008

Wanna eat my kaka??

Juu se juhannuskin sitten oli. Yllättäen mulla oli jopa hauskaa. Välillä vähän liiankin. Ja ihan muutama lentävä lausekki tuli tuona iltana lauottua (S: "Wanna shit with me??") Eppäilin vähän aluks että tulleeko nuistakaan juhlista mittään, kun aina kun oottaa jottain bileitä innola ni sit ne ei ookkaan ollenkaan hauskat. Ja sit jos iha yllättäen lähtee ulos ni on taas niin hauskaa että kotia ei millään haluis lähtiä. Tää ilta oli onneks tuommonen jälkimmäinen :D

Olin perjantaina aamuvuorossa ja sen jälkeen alko kolmen päivän vappaa (jippii!!). Oli kyl mukavaa olla tänä vuonna vapaalla tää viikonloppu kun aikasempina vuosina on melkeen kaikki tällaset pakkojuomisjuhlapäivät ollu töissä. Se on harvinaisen tylsää ja rassaavaa hommaa. Kolmen jälkeen sit kävin kämpiltä hakkeen kamat ja suunnattiin Marin kans Korkalovaaran suuntaan. Porukoille mentiin ootteleen et päästään grillaileen (ja juomaan :P) Porukat oli siinä vaiheessa vielä isommala sakilla saunalautalla seilaamasa. Kuuden jälkeen sakkia alkoki lappamaan. Meän porukka. Katin porukka. Sarin porukka. Soilen porukka. Ramin porukka. Ja muutama muukin tyyppi oli messisä. Iskä alotti grillausurakan. Me tyttöjen kans juomisurakka. Iskä oli jostain hommannu korillisien virolaisia lonkkuja. Niitä sit alettiin tuhoamaan Marin, Saijan ja Katjan kans. Siinä samalla keskusteltiin synnyistä syvistä ja vähän kevyemmistäkin aiheista.


Oli varmaan ihan mielenkiintosta kuunneltavaa se meän juttu kun välillä puhuttiin espanjaa, italiaa, puolaa, venäjää, ruottia, englantia ja varmaan siansaksaakin jossain vaiheesa. Marilla ja Saijalla oli oikeen lennokkaat jutut italiaespanjapuolaksi. Vanhemmat ihmiset kuunteli niitä aika ihmeissään terassilla kun oltiin syömäsä. Eipä se meitä hiljentäny tai hiastanu :D Tai ainakaan Maria ja Saijaa. Oli tosi hauskaa nähä miten kaks tyyppiä voi tulla samantien niin hyvin toimeen kuin ne tuli. Kummatkin aika persoonia. Katjan kans hiljasempina katottiin vieresä ja naurettiin :D

Tivoliin meän oli tarkotus Marin kans suunnistaa jossain vaiheesa iltaa. No Saija puhu meät ympäri lähteen eka "yhelle" Cantosiin. Juu-u eikun soittaan Kaisalle että tarttis kyytiä. Niin sitä ennen piti tietenkin värjätä eka hiukset ja katella hieman Usa-reissun kuvia ja nauraa niitä vähän enemmän. Oi niitä aikoja. Pikkusen me oltiin nuoria sillon. Mut hauskaa osattiin vissiin sillonkin jo piettää. Ja syyä. Ainaki suklaa- ja juustokakkuja. Slursp! :P


Kaisa siis kuskasi känniset siskonsa ja serkkunsa ja yhen kaverin Cantosiin. Ja jäi vielä seuraksikin vähäksi aikaa. En tiä mitä siinä oikeen tapahtu mut jossain vaiheesa meän eteen alko ilmestyy kaikennäköstä juotavaa ja syötävää. Joku tarjos meille ensin "Mummon kossua". Eläkää kysykö mitä soli, ei mittään hajua. Vähän salmarilta se maistu mut ei kyllä näyttänyt siltä ollenkaan. Sit Carlos (paikan omistaja) tuo jotain shotteja meän etteen ja sanoo "Juokaa mun munat" tai jottain muuta yhtä ihimeellistä ja epäilyttävää. No mehän teemme niinko käsketään. Kaisa oli tässä vaiheessa lähteny viemään bikinejä jollekkin jonnekki. Ehkä ihan hyvä niin. Me ei ehkä oltu kovin nättiä kateltavaa enää siinä vaiheessa.


Mutta joo, Mikko (toinen baarimikko) ei halunnu jäähä huonommaksi ja lykkäs meille kulholliset pähkinöitä ja kysy "Wanna eat my nuts?" Hmm.. not really, mut syömmepä kuitenkin.. Ja niistä tais jossain vaiheessa tulla tappelukin kun niitä oli sit ympäri baaritiskiä. Juu-u kyllä osaamma ihan nätisti käyttäytyä.


Valitettavasti Cantos menee kiinni aikasten joten meidän piti siirtyä seuraavaan baariin. Doris oli määränpäämme mutta Katjan vessahädän ja mun ei yhtää helpottava naurattaminen estivät meitä pääsemästä sinne asti. Roippari oli lähempänä. Sinne siis äkkiä. Ja kummasti taas oli juotavaa käessä. Mari innostu pelaan Wiitä ja yritti saaja meitä pelaamaan kans. Aika hiljasta että alan pelaamaan tennistä erään epämiellyttävän nimeltä mainitsemattoman henkilön näkösellä juipilla. Hyvin hiljasta. Niimpä me muut vaan rehnotettiin sohvilla ja Mari "urheili".

Ennen kotiin lähtöä oli kuitenki vielä pakko tehä yks pysähys. Alakunnaksen autogrilli. Ehkä paras maailamasa. Meitsi meni ekana luukulle ja tilasin (yllättäen) "satakympin aurajuustolla ja ananaksella" aiheuttaen hyvin paljon ihmetystä tyttöjen keskuudessa. Mikä hitto on satakymppi ja minkä kans sie sen otit? Siinä ne lukkee hyvin selväsä olotilasa listaa ja yrittää selvittää sitä. Eipä onnistunu kovin hyvin. Mut me Iitan kans tiietään mikä son ja son aika paras hampurilainen ikinä!! :P Ruuat saatua Kaisa kuskas meät kaikki kiltisti omiin osotteisiin mahollisimman eri suunnile kaupunkia. Ja sitte se palas bilettään omien kaveriensa messiin.

Että semmosta juhannusta. Hieman Marin kans pohdittiin viittiikö sinne Cantosiin enää mennäkkään... Jos ehkä ootetaan viikko tai pari, ni sitten. Tai sit ei. Seuraavan kerran ehkä sit kun pietetään ne meän omat grillibileet porukoilla ilman porukoita. Pitääpä muistaa kysyä Marilta pyydetäänkö Saijaa messiin taas :D Ois siinä Andrealla ihmettelemistä ehkä. Tai sitten ei. Ohan se aika hyvin tottunu tuohon Marin meininkiin parin viime vuoden aikana ;)

No comments: