Saturday, June 14, 2008

I'm in loooove!!!

Absofuckinglutely tai miten se nyt ikinä sit kirjotetaankaan!! Mutta oikeesti olen rakastunut!! Katoin tänään ehkä yhden maailman hienoimmista leffoista!! Loppu ehkä oli vähän tökerö ja imelä mut silti se oli aivan mahtava! Jo alkuteksteistä asti olin aivan taivaassa. Kyllä kyseessä on, jälleen kerran, yksi M. Night Shyamalanin leffa. Se uusin tällä kertaa. The Happening. Se vaan oli niin hieno. Siinä on tyyppi joka osaa käyttää kameraa!! Ja luoda tehokkaita kohtauksia. Jos joku on nähny leffan trailerin, ehkä muistaa sen kohan missä niitä ruumiita tippuu katolta. Se kohtaus näytti hyvältä jo trailerissa, mut leffassa se oli vielä mahtavampi. ooh, heavenly!!

Oisin voinu kattoo ton vaikka samantien uudestaan. Jäi niin paljon kaikkee pientä, mitä ei kerinny kunnolla huomioimaan. Mut kokonaisuus oli kyllä todella upea. Ja tarinakin oli mitä osuvin tähän ajankohtaan. Uudenlainen tapa ja näkökulma tehdä elokuva luonnonmullistuksista ja ilmastonlämpenemisestä ja siitä miten me ollaan oikeesti vaaraksi tälle planeetalle.

Ah, oon ihan ekstaasissa vieläkin! Voisin vaan hehkuttaa tuota leffaa vaikka kuinka ja paljon!! Aika varmasti se teilataan samantien mediassa ja kaikkialla muuallakin, mutta ihan sama!! Niinhän kaikki hyvät ja oudot leffat teilataan. Kaikki oikeesti hyvät leffat, tai ainaki ne mistä mie tykkään, haukutaan ihan roskaksi. Mutta mie tykkään!! Kovasti!! Shyamalan todellakin säilytti paikkansa mun lemppariohjaajana!!

No comments: