Tuesday, August 18, 2009

!¤%()&/)#¤%&(=")!

Aaarrrrrggghhhhh!!!!!Voiko olla turhauttavampaa!!!! Oikeesti hilaa se ahteris ylös sieltä sohvanpohjalta ja tee asialle saakeli jottain!!! Vituttaa kattoa tuollasta matelua!! Jos se ei onnistu, niin siihen on kyllä ratkasu, mistä on lääkäritkin puhunu!!! Sen kun meet ja teet, vittuako se haittaa mitä naapurit siitä aattelee!!! Oon niiiiiiiin saakelin kyllästynyt olemaan aikusen ihimisen lapsenvahtina!!! Joo elämä on rankkaa, tiietään. Tee asiale jottain, että se olis vähemmän rankkaa!! Ei se miksikään muutu tuollalailla vaan sängyn pohojala rytemälä!!! Ihan niin kun kaikki ei ois yrittäny piristää ja tehä vaikka millasia sirkustemppuja, että saisit vähän elämästä kiinni!!! Mutta kun se ei auta jos me vaan yritetään, kun sun pittää itekkin haluta sitä muutosta!!! Ja tehäkki sen etteen jottain!!!!

Mä olen kyllästynyt heräämään joka aamu siihen samaan pelkoon, että löydän jotain sellaista mitä kukaan ei oikeasti ikinä halua nähdä!!!

2 comments:

Anonymous said...

vitsi toi vimppa lause oli hyytävä ja pelottava!! vau miten kirjotettu. voisin lukea lausetta vaan uudestaan ja uudestaan.
ja pelko on TURHA!!!!

Bortsa said...

hyytävä ja pelottava?? really?? ite en ehkä saa samoja viboja siitä. enemmänkin hyvin turhautunut ja väsymystä osoittava lause minusta..