Tuesday, August 25, 2009

Rankkaa

Ohan se. Ko pittää kävellä kouluun ja istua sielä noin vartti ja sitten lähtiä kotia. Niin ja takasin ei tartte mennä ko vasta ens maanantaina. Meleko vaativaa on tää koulunkäynti nykyään. Ei kyllä tiiä miten sitä tämmöstä menoa jaksaa jos se pitempäänkin jatkuu.

Ni ja vielä parempia uutisia. Sitten ko se koulu joskus taas alkaa ni se alkaa joka päivä kymmeneltä. Siis vasta kymmeneltä!! Melekosta luksuuria tuommonen homma!! Opettaja ei kuulema pääse mitenkään aikasemmin paikale. Valitettavasti. Juu ei se kuule minua haittaa. Soppii oikein hyvin että aletaan hommiin vasta tuohon aikaan.

Niin ja jotta homma paranis vielä ihan pikkasen ni tiedossa ei ole ollenkaan tenttejä. Ainakaan viime vuoden porukka ei tehny niitä ollenkaan. Arvosanat määräyty omien tekemisten ja projektien mukkaan. Sopii mulle kyllä tämäkin. Viime vuosina tullu sen verta laiskaksi tuon lukemisen kanssa.

Että loma senkun jatkuu vaan. Ihan hyviä uutisia näin synttäripäivänä. Siihen ko lisätään vieläne pari ylimäärästä opintopistettä jotka juuri sain hoidettua tililleni ja se juustokakku jonka kämppis poikakavereineen "leipo" pakastealtaasta ni johan se fiilis kohoaa kummasti. Haha, joku tais käskiäkkiä syömään montaa eri kakkua. No tehään sitten niin ko tää on jo toinen synttärikakku täsä viikon sissään.

Pakko muuten vielä mainita tuo yks kortti mikä tänään tuli postisa ko horoskoopit on puhuttanu viime aikoina muutenkin. Oli se nimittäin aika paikkansa pitävä noita-kuvaus. Mut kenen mielipuuhaa ei olis piikittely, naljailu ja jäkätys? Silleen hyvässä mielessä siis.

1 comment:

Marjuli said...

Mun uudessa blogissa on sulle syrän :)