Monday, August 10, 2009

Väsytys Maximus

Flunssa on perseestä! Todellakin! Ei oo varmaan kellekkään muullekkaan jääny epäselväksi se. Ainakin sellanen flunssa missä nokka on tukosa heti kun aatteleekaan vaakatasoon menemistä. Eli nukkuminen on melko huonola tolala sillon. Viime yönä, tai siis aamuna, siinä vähän ennen seittemää sammahin pariksi tunniksi. Onneks oli csi ny:n kolmos kausi seuraa pitämäsä yön ajan. Olis muuten voinu tulla aika hiukkasen pitkäksi.

Nyttenkin väsyttäs niin perkeleesti. Yritin päivällä pariinkin otteeseen nukkua mut ei se onnistunu edelleenkään. Nokka kun on yhä tukossa. Ja korvat kutiaa ja soi. Kurkku on kipiä. Yskää ei vielä ole mut eiköhän se kerkiä vielä sekin tulla.

Pitikin mennä manaamaan ettei yleensä ikinä ole kipiänä. Tälle vuojele ainaskin kolmas, ellei jo nelijäskin, flunssa menosa. Ja ei oo ollu mitään kevyttä kamaa ne. Ihanaa. Onneks ei oo töitä. Tai no viikonloppuna on ne saatanan festarit joita olen kauhun sekaisin tuntein oottanu viimiset pari kuukautta. Voisin vaikka saaja sen sikainfluenssan ja joutua jonnekki kauas karanteeniin ni ei tarttis mennä sinne. Niistä kun ei tule mittään muuta ko paskaa.

Mutta pakko kai son yrittää sitä nukkumista. Muutama burana naamaan. Ten inch hero vaikka koneella pyörimään jos ei uni heti meinaa tulla. Onneks on kaapin päälä "muutama" uus leffa mitä voipi katella jos tämäkin yö menee samaan malliin ko kaks edellistä.

No comments: