Thursday, August 20, 2009

So True??

Kaverin kautta löysin tällasen horoskooppiselevityksen. Kaverin oma teksti piti paikkansa melekolailla ja iski kiinnostus, että mitäs se oma sitten sanois. En nyt voi väittää, että kauheesti horoskooppeihin uskon, mut kyl niissä aina välillä vähän perää on. Niin tässäkin. Pari kohtaa löysin, mitkä sopii itteeni ihan täysin. Toiset sitten ehkä vähän vähemmän. Se vaan jäi kummastuttamaan, että näinkö negatiivinen ja no sanotaan nyt rehellisesti vittumainen ihminen minä horoskooppini mukaan olen...?

ESITTELY
Neitsyt on maan merkki, muuttuva ja Merkuriuksen hallitsema Jupiterin ollessa maanpaossa ja Venuksen alenemassa. Luonnossa tämä tähtimerkki liittyy sadonkorjuuseen ja elonkorjuuseen.

Ihmisessä se liitetään yleishyödyn ja käytännöllisyyden tajuun. Se edustaa käsityölaistä, alaista, etsijää.

Hänen metallinsa on elohopea, kivensä kvartsi, jaspis ja krysoliitti. Hänen värinsä on tummanvihreä ja päivänsä keskiviikko.

TEMPERAMENTTI
Neitsyt-ihminen kuuluu hermostuneisiin ihmisiin.

TERVEYS
Tämä merkki liittyy sisäelimiin. Neitsyt-ihmisen vaivoja ovat suolitulehdukset tai suolten hidastoimisuus, ummetus, umpilisäkkeen tai vatsakalvon tulehdus ja suolistomyrkytykset. Neitsyt-ihminen on aina huolissaan omasta terveydentilastaan.

LUONNE
Neitsyt on itsetutkiskelun merkki. Se merkitsee oman itsensä tietoista tarkastelua ja analysointia. Neisyet ovat eritteleviä ihmisiä, jotka toimivat kokoojina kuten tähkänpoimijat kerätessään hajallaan viljapellolla olevia tähkiä sadonkorjuun jälkeen.

Hän on henkilö, joka kerää, rakentaa, lajittelee, analysoi ja ryhmittelee asioita. Hän on järjestelmällinen ja pikkutarkka. Koko hänen ajatustoimintansa muistuttaa näistä hänen luonteensa tärkeistä ominaisuuksista. Häntä leimaa tarkkuus, säntillisyys ja asioiden jälkipuinti.

Hän työskentelee keskittyneesti suppealla alalla. Vakavin särö tässä asennoitumisessa on se, että hänestä voi pieniin yksityiskohtiin paneutuessaan tulla paikallaan polkeva, nurkkakuntainen ja harhaileva. Hän on kieltämättä älykäs ja ahkera, mutta hän on myös kitsas ja säästeliäs.

Hänen mielenlaatunsa ja asenteensa estävät häntä näkemästä ongelmaa kokonaisuutena. Hän on avuton sen suuruuden edessä ja hänen täytyy pienentää se omaan mittakaavaansa. Hän paloittelee ja yksinkertaistaa sen.

SEURALLINEN KÄYTTÄYTYMINEN
Hän on luonnostaan pidättyvä eikä juuri mihinkään sitoutunut. Hänen kriittinen ja analysoiva luonteensa vieroittaa hänet muista ihmisistä ja heidän sympatioistaan. Hän ystävystyy ympärillään olevien ihmisten kanssa aina hyötymistarkoituksessa. Hän on kykenemätön osoittamaan tunteitaan, eikä hänen kiintymyksellään ole mitään tekemistä todellisten tunteiden kanssa.

Hänen kitsastelunsa ärsyttää muista ihmisiä. Hänen keskusteluistaan, jotka rajoittuvat aina hänen omiin ammattillisiin ongelmiinsa tai terveydentilaansa, puuttuu kaikki lämpö. Joskus hän muuttuu vilkkaammaksi, kun hänen lempiaiheistaan puhutaan, ja hän saattaa tulla hiukan ystävällisemmäksikin.

On kyllä mahdollista arvostaa hänen jokseenkin kirjallisia tietojaan ja sukulaisiaan kohtaan osoittamaansa kiintymystä, mutta hän ei ylimalkaan ole kovin puoleensa vetävä ainoana toverina. Hän on aivan liian nurkkakuntainen, kärsimätön ja arvosteleva, mikä vähentää hänen älyllisiä ansioitaan.

TUNNE-ELÄMÄ
Kuten kaikessa muussakin tulevat Neitsyt-ihmisen rakkausasioissakin esille hyötynäkökohdat.
Hänen mielestään rakkaudenjulistukset ja hellät sanat ovat täysin hyödyttömiä ja sen vuoksi ne pikku puuhat, joita hän saattaa tehdä kotonaan, ovat hänen tapansa osoittaa rakkautta.

Useimmissa tapauksissa hän on uskollinen, mutta kitsas, pikkumainen ja epäluuloinen. Niinpä hänen kumppaninsa maksaa kalliin hinnan hänen uskollisuudestaan. Hänen liioiteltu häveliäisyytensä tekee hänestä kylmän ja tukahduttaa kaikki ne miellyttävät piirteet, joita ihmiset yrittävät hänessä tuntea.

Hän voi tehdä hyvinkin onnelliseksi puolison, joka on hänen itsensä kaltainen, enemmän järki- kuin tunneihminen. Kaikissa muissa tapauksissa avioliitto Neitsyt-ihmisen kanssa on aina pannukakku, jos tunteellisuudella on osuutta asiaan.

AMMATIT
Älyllisenä ihmisenä ja lahjakkaana tutkijana Neitsyt on tiedemiestyyppiä tai työtoveri, jota arvostetaan hänen järjestelmällisyyden ja täsmällisyydentajunsa vuoksi. Hän soveltuu hyvin kaikkiin ammateihin, jotka ovat sopusoinnussa hänen luontaisten ominaisuuksiensa kanssa.

Hän käyttää kykyään olla tarkka ja yksityiskohtainen kultaseppänä, hammasteknikkona, korutaiteilijana tai hienomekaanikkona kaikilla teollisuusaloilla, joilla valmistetaan lisätarvikkeita tai osia. Hänellä on myös matemaattista lahjakkuutta ja häntä kiinnostavat kirjanpito, tilastolaskenta sekä monistuskoneala.

Tiedemiehenä häntä kiinnostavat kemia ja biokemia ja hän pitää patologiasta sekä urologiasta. Hän on myös farmaseutti tai apteekkari. Hän on niin ikään kasvitieteilijä ja dieetikko. Lääkärinä häntä kiinnostavat homeopatia ja sisäelintutkimus.

Kaupallisesti häntä viehättää elintarviketeollisuus, ja lopuksi hänen mielenkiintonsa sairauksiin saa hänet usein valitsemaan elämänuran, jolla hän pääsee kosketuksiin sairaaloiden kanssa, esim. sairaanhoitajan ammatin. Työssään Neitsyt-ihmiset ovat parhaiten edukseen.

TUNNETTUJA IHMISIÄ
Urho Kekkonen, F.E. Sillanpää, Stephen King, H G Wells, Leonard Bernstein, Michael Jackson, Sophia Loren, D. H. Lawrence, Queen Elizabeth, Sean Connery, Ingrid Bergman, Oliver Stone, Dorothy Parker, Bruno Bettleheim, Geraldine Ferraro, Julio Iglesias, Ludwig XVI, Paul Bourget.

2 comments:

Sanni said...

mistä tämmösen löytää??

Bortsa said...

http://www.uniluoto.com/horoskoopit/16.html tuoltahan sen. tai no tuolta löytyy toi mun mutta ekköhän sä löydä sieltä sen omaskin ko tarpeeksi tarkkaan ettiin..