Wednesday, April 23, 2008

Nakkokaa vaan vittu lisää paskaa niskaan, olkaa niin kilttejä!!

Joo voisko vähän enemmän vastustaa ja vituttaa tällä viikola!?! Eipä vissiin!! Onko kaiken pakko kaatua päälle just yhtä aikaa saatana!! Ei sellasta kukaan jaksa!!

Joku v***n valopää oli TAAS viillelly mun pyöränkumit. Tai no siis vaan toisen. Kiitos siis ihan saakelisti siitä toisesta ehjästä. Sillähän tekee niin paljon kun toinen on ihan tyhjä!! Miksi aina minun pyörä!? Oikeesti onko pakko aina vandalisoida just mun pyörää?? Miksi et voi ottaa ihan vaan vaikka sitä viereistä pyörää?? Tai onko ylipäätänsä pakko viillellä niitä pyöränkumeja? Viiltele vaikka omia ranteitas jos jottain tarttee viillellä perkele!!

Niin maanantainahan mie jo puhisin sitä saakelin jauhelihaa. Niin se tosiaan palo pohjaan todella nätisti. Ja nyt mun kämppä haisee edelleen kärynneelle lihalle. Son tosi kiva haju joka tulee vastaan aina kun kämpän oven aukasee. Mahtavaa.

Tänään soittivat muuten Rautakirjaltakin. Olivat päättäneet mulle kioskin kesäksi. Niitä oli oikeestaan kaks. Toisesa saa tehä puolet normaalimääräsistä vuoroista eli hyvin vähän liksaa. Niin ja se toinen onkin sitten vaan toisella puolella kaupunkia. Just kun järkkäsin itelle kämpän Rantsulta ni on pakko laittaa mut sille kioskille mikä on kauimpana sieltä. Kiitos tästäkin vaan todella paljon. Pyöräilen todella innossani romulla pyörälläni (jos sitä ennen saan vaihettua sen eturenkaan) aina aamuvuoroihin kasiksi Korkalovaaraan. Hmmm, menisinkö sitä kautta jossa on helvetin paljon loivia ylämäkiä? Vai hei menisinkö sittenkin vaikka sitä reittiä missä on ne kivat jyrkät ylämäet? Ihan sama, aina sitä on puolikuollut (ellei sitten melkeen kuollut) kun pääsee töihin. Yritäppä siinä sitten nätisti hymmyillä kassan takana mummoille jokka syyttää sua kaikesta mahollisesta mikä ei varmasti ole sun vika. Kyllä minuakin ärsyttää nuo kaikki asiat mutta minä tosiaan vaan olen töissä täällä, että ihan vitun kivaa päivää sullekkin!!

Huomena meilä on äänitekniikan lopputentti. Juu lukenu olen tietenkin ihan hirveesti ja osaan kaiken ihan mahtavasti. Jospa vaan jäis kotiin nukkumaan. Onhan aina se uusinta. Eihän se olis mitään uutta että meen uusintaan tekeen meän tentit. Tällä mun tuurilla nimittäin se tentti menee niin perseelleen kun se vaan voi mennä.

Mutta nyt meen syömään suklaata. Ja syönkin sitä ihan perkeleen paljon. Ihan sama kaikille kaloreille ja rasvoille. En välitä tällä hetkellä hevonvittuakaan asiasta! Syön vaikka kaikki maailman suklaat jos siltä tuntuu!! Aivan perkeleen sama vaikka lihoisin yheksi isoksi pullaksi. Voinhan mie kuluttaa ne kaikki kilot pois sitten kesällä kun pyöräilen niitä Rovaniemen ihania mäkisiä teitä. Niin vittu kerta.

1 comment:

Anonymous said...

oho, tännään ei oo kyllä sun päivä. tai viikko.. tussuilla pyöränkumilla veät rinteenmäkeä tai sitä toista ylös (polkien tietty ko se oo mäki eikä mikään) niin kyllähän on ärrällä hymy herkässsä. mummot uskalla ees tulla sisään..

toivottavasti loppuviikko ei enää tästä pahene, ehkä tässä ois jo yhen viikon annos täynnä.



t. Hermukka von Heinänkorsi