Sunday, July 06, 2008

Tänä vuonna...

Simerock sucked!! Big Time!!

Ja oli taas niin helvetin kylymä kun vaan voi olla!! Kylymempi kun viime vuonna. Tai siltä se ainakin tuntu. Ehkä alkoholin puutteella oli tänä vuonna jotain osaa näissä tuntemuksissa. Mut eipä kiinnostanu kauheesti juuakkaan. Ei ollu rahaa ja Kati ei juo, ni eipä sitä yksin jaksa kitata. Ja veikkaan, että Kati ois mut jossakin vaiheesa "hukannut" jos oisin kännit vielä ton huonon kokemuksen päälle vetäny :P

Ei oikeen päässy fiiliksiin missään vaiheessa päivää. Oli niin kylymä. Ei ollu juonu mittään. Ni ja bändit oli aika hanurista kaikki. Ainakin melkeen. Ei meillä ollu kun pari bändiä oikeestaan mitä tultiin kattoon. Se Apulanta on se perinteinen. (Se ollaan nähty kolmena kesänä nyt peräkkäin Simessä) Sit Kati halus nähä Stam1nan. No kävikö siinäki vähän huonosti. Jossain vaiheesa iltaa ilmotettiin että niiden ja Negativen kone on kääntyny takasin Helsinkiin. Finskilä joku tekninen vika. Hyppäsivät seuraavaan koneeseen. Siinäkin oli sama vika. Seuraava uutinen mikä kuultiin oli että Negative on tulossa mut Stam1na ei oo. Tuliko pienoinen joukkomarssi pois ja buuaus siltä lavalta missä bändin ois pitäny esiintyä.

Eli meille sit jäi se Apulanta enää katottavaksi. Sitä saikin sit odottaa yli yhteen asti yöllä. Siinä vaiheessa oli niin kylymä ja väsyny ja näläkä ja vittuuntunu, ettei oikeen nekään sytyttäny kunnola. Ja siellä oli sellanen rasittava, keski-ikänen ilonpilaaja, joka rassas ihan kympilä ettei voinu kunnola keskittyä keikkaankaan. Koko ajan sai pelätä, että koska se hermostuu meille. Ja sit ne sanoo että nuoret ei osaa käyttäytyä. Hitto kattos ite peiliin!! Ja oon edelleen sitä mieltä, että jos ite vapaaehtosesti sinne porukan keskele tunget ni et voi alkaa valittaan kun joku sua vähän tönii tai osuu suhun. Dude, nää on festarit ja tää on keikka. Niin siellä aina käy.

Eli päivän saldona oli paleltunu kroppa, selkä paskana sen palelun takia, monta metriä lakua ja sokerihumala, väsynyt ja nälkänen olo, kolme keikkaa ja yks biisi. Apulanta, Amorphis ja Stalingrad Cowgirls nähtiin keikalla. Ja Bleakiltä käytiin kuunteleen yks biisi. Fate ilman sitä kiekujaa :D Amorphis ja Stalingrad Cowgirls sytytti vielä vähemmän kun Apulanta. Soli se meän kohokohta kuten aina.

Me ollaan Katin kans aika varmoja, että nää ilmat, peruuntumiset sun muut on Wallun tekemisiä. Se suuttu niin kovasti kun ei saanu omia festareitaan että son teheny vähän taikojaan. Enää ei paista aurinko Simessä. Nää on nykyään ne festarit joissa aurinko ei ikinä nouse. Se kävi sössimäsä ne Finnairin koneet, että Stam1na ei päässy paikalle. Aika moni muuten kiros Finnairin alimpaan helvettiin ton illan aikana. Ja Negativenkin samalla. Kuka nyt sitä roskaa haluaa kattoa kun toisena vaihtoehtona ois takkusia miehiä nahkahousuissa!? Ois ne voinu jäähä kotia ja Stam1na sen sijaan tulla esiintyyn x)

Yks kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa.
Joo niin se taitaapi tehä...

No comments: