Wednesday, December 31, 2008

102 €

Osaan vissiin minäkin edelleen ton rahan tuhlauksen, vähän isommassakin mittakaavassa. Jouluna kun paketeista löyty 200€ kahisevaa, kiitos porukoiden ja papan. Suklaarasiat ovat kuulema tänä jouluna vähän kalliimpia kun ei niitä alle 50 euron saa xD Ymmärtää ken haluaa ja tietää... No mutta niin, ei tarvinnut kauaa miettiä mihin ne rahat laittas menemään. Toinen satku menee helmikuussa tulevaan kuvaan. Ja toinen satku sitten näköjään meni vaatteisiin.

Joku muukin näköjään tykkäs mun uusista vaatteista.

Kovasti niitä nimittäin eilen ostelin. Tampesterin vaatekaupat on niiiiin paljon parempia ko Tornion tai Rovaniemen. Tai ainakaan näin helpolla en ole nuin paljoa vaatteita löytäny kerrala ja vielä niin vauhila kun eilen löysin. Parikin vaatekertaa nimittäin hamstrasin. T-paidan, sammarit, yks perus pitkähianen, neljät sukat (jotka on ehkä supersiisteimmät ikinä!) ja kaks sellasta takkihommelia, miksi niitä sitten ikinä haluaakaan kutsua. Ja yllättäen kaikki niistä löyty miesten puolelta, jopa sukat ;)

"Mmmm ihanaa, uusi pehmeä paita jonka päällä maata ja karvoittaa!"

Katja olikin sitten yllättävän hyvä homoshoppailija, vaikka vähän aluksi epäilinkin asiaa. Eipä me niillä naistenpuolila kauheesti vietetty aikaa. Ei mikkään ihime kun katto sitä tarjontaa. Ihan järkyttävää! Nuista uusista vaatteista tykkään kuitenkin kovasti! Ja äiti voi olla rauhasa, ei ne näytä siltä että olisivat miesten vaatteita, luppaan sen! Että eipä se haitannukkaan et joululahjavaatteet sai palauttaa lahjan antajille, oli ne sen verta ei minua. Että tulevaisuutta aatellen, ei mulle pitsejä, timantteja tai poolokauluksia.

6 comments:

Sanni said...

MENIT JONKUN MUUN KANSSA HOMOSHOPPAAMAAN!!!!! *murr* perkele!

Bortsa said...

no murr perkele vaan itelles kun jätit mut yksin!!

Sanni said...

HELEVETTI! sää lähet mun kanssa kyl uudelle shoppausreissulle perkele. ONKO SELEVÄ! this homo needs clothes

Bortsa said...

tämäpä ei! lälläläää :P ja misä muka aattelin shopata?

Unknown said...

uuh, pitsit, timantit ja poolokaulukset olis niin sinun juttu. et oo kato vaan tajunnu vielä :D kuules mimmosia ne uuet sukat on?? jäi vähän kiinnostamaan. helppoa shoppailua ilmeisesti, vähänkö mahtavaa saaliista päätellen!

Heljä

Bortsa said...

joo ehkä toi on mun tuleva tyyli tälle uudele vuodele. muut on jo ennakoinu sen mut ite en oo vielä hoksannu sen hienoutta. xD ja kyllä oli meleko heleppoa tuo shoppailu. kerrankin näin, kun yleensä saa hakee ja hakee eikä siltikkään löydä. nyt olis ollu vaikka ja mitä kivaa lisääkin, mut joku raja kuitenkin :P sukissa toisesa on punasia ja mustia ruutuja, toisisa on salmiakkiruutuja, violetteja ja jottain muita värejä, ei pysty tarkkaan muistaan. non tuola laukusa josain ja vaatis liikaa kaivamista :D