Sunday, December 07, 2008

Paniikkitilanne

Saimpas eilen meleko kauhian puhelinsoiton. Porukoiden piti tulla tänään käymään täälä, mut iskä ilmottikin ettei ne voi tulla kun auto on paskana. Kaisa oli ajanu mettään ja oli sillä soittohetkelä hetkelä menosa ambulanssila sairaalaan. Tuliko ehkä maailman suurin hätä ikinä!! Ei tommosia soittoja halua saada!! Kauhia huoli ja hätä, että mitä on tapahtunu ja miten se voi, varsinkin kun siinä tilanteesa ei porukatkaan tienny kauheesti mikä on tilanne.

Sit parin tunnin päästä onneks sain toisen soiton. Kaisa joutu jäämään sairaalaan tarkkailuun, mutta ei sillä pitäis olla kuitenkaan mitään suurempaa hätää. Mitä nyt muutamia naarmuja ja ruhjeita sun muita, mut ei sen vakavempaa. Onneksi!! Sai tosiaankin huokasta helpotuksesta eikä tarvinnu enää panikoida niin paljoa!! Ja pysty ehkä nukkumaankin yölä jotenkin.

Kaisa tänä aamuna sit vielä soitti ja kerto ite että kaikki on hyvin :)

Iskä oli käyny kattoon sen törmäyspaikan ja oli kuulemma ollu aika kauhiaa kateltavaa. Koivuja irti juurineen ja se pylväs mihin Kaisa oli törmänny... No soli aika entinen pylväs. Mut onneks oli ollu se pylväs vähän hiastamasa vauhtia, koska muuten se olis ollu joessa. Ja no ei tartte kauheesti miettiä mitä siinä ois voinu tapahtua. En ees halua kuvitella sellasta mahollisuutta, vaikka unissa se aika vahvasti kummitteli viime yönä.

Tärkeintä on kuitenki että Kaisa on kunnosa! En tiedä mitä sitä olis tehny jos me oltais meän Alien menetetty!! :/

1 comment:

Marjuli said...

Hui! Onneksi kaikki on kunnossa, mutta oli taatusti iso säikähdys.