Saturday, December 20, 2008

Meritähdellä ei ole aivoja.

Unohin ihan kokonaan että olihan mulla vielä yks juttu tuohon "hih-postaukseen". Oli siellä nostalgiaseinälä nimittäin muutakin ko noita juttuja mitä jo esittelinkin. Esimerkiksi muutama "kiertosähköpostikirje". Nuita kiertokirjehärpäkkeitä kun saapi aina ja jatkuvasti ja harvoin ne on mitenkään hyviä. No kaks hyvää tollasta viestiä olen ikinä saanut. Toinen on valitettavasti kadonnut johonkin kaukaisuutee, josta se mahdollisesti palaa takaisin hamassa tulevaisuudessa.

Tää toinen kuitenkin on tallella. Se sai kunniapaikan aina mun vessan hiritysseinässä. Se kuulu sinne vessan seinään ihan samala tavala ko Mikko-Poika kuulu kaappiin ja se yks leffajuliste kuulu vessan oveen. Sitä sitten eräs nimeltä mainitsematon naishenkilö luki ääneen enemmän tai vähemmän kännisillä vessareissuillaan. Ja nauro yksinään sielä. Ja no mie nauroin olkkarin puolela ko se nauro sielä vessasa. Naapurit on varmaan niin tykänneet meistä. Varsinkin sen ovimattovaihtelun jälkeen. Sille mie nauran kyllä edelleenkin. Son vaan niin paras :D

Mutta siis se viesti.. Tämä ei ole vain hauska vaan siinä on myös hyvin hyödyllistä tietoa.

- Jos huutaisit yhtä mittaa kahdeksan vuotta, seitsemän kuukautta ja kuusi päivää, tuottaisit tarpeeksi äänienergiaa lämmittääksesi yhden kupin kahvia. (Tuskimpa moinen on sen arvoista..)

- Jos piereskelisit tauotta kuusi vuotta ja yhdeksän kuukautta tuottaisit tarvittavan määrän kaasua saadaksesi aikaan pienen atomipommin energian. (No, tämä alkaa kuulostaa jo paremmalta!)

- Ihmissydän pumppaa sellaisella paineella, että jos se pumppaisi veren ruumiin ulkopuolelle, verivana ulottuisi yli yhdeksän metrin päähän. (Ohhoh!)

- Sian orgasm kestää kolmekymmentä minuuttia (Seuraavassa elämässäni haluan olla sika!!)

- Torakka pystyy elämään yhdeksän päivää ilman päätä, ennen kuin se kuolee nälkään. (Äy-ä-ä-äyääh! Puistattavaa... mutta en oo siltikään päässyt vielä sen sika-asian yli...)

- Kun hakkaat päätäsi seinään, käytät 150 kaloria tunnissa. (Älä kokeile kotona. Ehkä töissä..?)

- Rukoilijasirkkauros ei pysty pariutumaan kunnolla, mikäli sen pää on kiinni vartalossa. Naaras tekee aloitteen seksiin repimällä uroksen pään irti. (Kuuultaaa, olen kotona! Mitä helv..!?)

-Täi pystyy hyppämään 350 kertaa ruumiinsa pituuden verran. Ihmisellä sama tarkoittaisi sitä, että pystyisi hyppäämään jalkapallokentän pituisen matkan. (Kolmekymmentä minuuttia... Onnellinen sika... Voitko kuvitella?!)

-Kissakalalla on yli 27 000 makunystyrää. (Mikä VOI maistua niin hyvältä kala-altaan pohjalla?!)

- Jotkin leijonat parittelevat yli 50 kertaa päivässä. (Haluan silti olla seuraavassa elämässäni sika. Mitä määrästä, laatu ennen kaikkea!)

- Perhoset maistavat jaloillaan. Tämän halusinkin aina tietää...)

- Ihmisen voimakkain lihan on kieli. ( Hmmmmmmm...)

- Oikeakätiset ihmiset elävät keskimäärin yhdeksän vuotta pitempään kuin vasenkätiset. (Jos olet molempikätinen, puolittuuko ero?)

- Norsut ovat ainoita eläimiä, jotka eivät osaa hypätä. (No sehän on oikeastaan pelkästään hyvä juttu...)

- Kissan virtsa hohtaa mustassa valossa. (Kenelle on maksettu tämän asian selvittämisestä?!)

- Strutsin silmä on suurempi kuin sen aivot. (Tunnen joitakin tällaisia ihmisiä.)

- Meritähdellä ei ole aivoja (Kas, tunnen joitakin tällaisiakin ihmisiä!)

- Jääkarhut ovat vasenkätisiä. (Ja jos ne vaihtaisivat kätisyyttään, ne eläisivät pitempään.)

- Ihmiset ja delfiinit ovat ainoita eläinlajeja, jotka harrastavat seksiä saadakseen siitä mielihyvää. (Entäs sika???)

Nonniin. Jos hymyilit yllä olevat luettuasi edes kerran, on sinun vuorosi levittää tyhmyyttä. (Tai viisautta, riippuu miltä kantilta sitä katsoo..)

Tässä muuten ko mietin ni hokasin että se julistekkin on tainnut kavota jonnekkin. Ainakaan se ei oo sinne vessan oveen löytäny tietänsä enää. Pitää ehkä sit joulun jälkeen tehä jonkun sortin suursiivous ja ettiä ainaskin se juliste (ja ehkä muutama muukin kadoksissa ollut kampe). Luulen, että tartten enemmän naurua elämääni ja se juliste vois auttaa. Vieläkö se "lukija" muuten muistaa mistä julisteesta on kyse?? ;D

2 comments:

Marjuli said...

Muistaa se! 40 days... and so on :D Oi voi, olipa hauskoja nuo jutut kyllä edelleen. Ja sitte se kirje niiltä vanhemmilta sille pojalle tais olle se mitä naureskelin kans aina samalla istunnolla!

Bortsa said...

hitto vie, kun minen ennää muista mikä toi kirjejuttu on ja ne muut laput on kavonneet jonnekki, ni ei voi ees sieltä ettiä sitä! Damn! Jäi vähän häiritteen!