Tuesday, December 16, 2008

Kauampa sitä kestikin

Niin kauan kun hurjat kaks päivää. Sitä hyvää oloa nimittäin. Oli hauskaa, siis oikeesti hauskaa. Ei ahistanu ollenkaan (tai ainakaan läheskään niin paljon ko edelliset kolme viikkoa) ja sai jottain aikaseksikin. Ni ja halutti oikeesti tehäkki jottain, muutako nukkua. Ja kaiken lisäksi nukkuminenkin onnistu sillon kun halutti nukkua. Jiihaa. No eipä onnistu ennää.

Tai se nukkuminen varmaan onnistus ja son just nyt ainoo asia mitä haluttas tehä. Seminaarityön tekeminen naputtaa koko ajan takaraivosa, mut mitään sen eteen ei saa tehtyä. Eilen kirjotin johdannon ja tänään deletoin sen kokonaan. Että se siitä. En ees halua tehä tosta aiheesta sitä. Voisko joku keksiä mulle helpon ja mielenkiintosen seminaarityön aiheen?? Sellasen mistä löytys kirjallisuuttakin helposti ja vielä sellasta kirjallisuutta, että tajuais jotain mitä lukee. Voi vittu, jos vaan jättäis suosiolla sen koko homman!?

Ni ja mie taidan täsä kohta mennä hajottaan ton alakerran naapurin stereot. Mie tykkään musiikista joo, mutta en sun. Joten voisitko saakeli soittaa sitä vähän hiljasemmalla!! Päätä särkee jo valamiiksi ni toi sun ulvontas ei auta asiaa nyt kyllä yhtään. Ois ehkä jo aika tehä siitä se valitus. Olivat nimittäin aiheuttaneet tulvankin tonne alempaan kerrokseen kun olivat sammuttaneet olemattomia tulipaloja. Tai ainaki mie oletan että se on toi tyyppi kun sillä oli taas viikonloppuna yhet jos toisetkin bileet. Luulis että noista nyt jottain sanktioita sais..??

Ja mitähän vielä... mistähän keksisin vielä ruikuttaa vai joko tässä oli tarpeeksi.. Nooh tämmönen pikkuhomma vielä että pakatakin pitäs. Tulee taas ehkä miljoona ja viis laukkua täyteen tavaraa ja sit ne pitäs jotenkin saada Rovaniemellekki. Tulee tosi hauskaa. Joululahjatkin pitäs ahtaa jonnekkin. Tai no ei tällä menolla tartte, kun en oo mittään ostanu. Joo kaikki saa tänä vuonna lahjaksi muffinseja ja suklaakeksejä, sopiiko? En jaksa kehittää muuta. Toivottavasti ei haittaa.

Joo no tässähän ne taitas olla tän päivän valitukset. Jatkan sitten huomenna heti aamusta kun käyn mukamas keskustelemassa Joken kanssa mun mukamas seminaarityön aiheesta ja sen edistymisestä. Eli valitusta varmaan piisaa sittenkin.

Kiitos hei ja tervetuloa uudestaan.

No comments: