Friday, December 19, 2008

Hih....

Mie otin semmosen pikkusen urakan täs männä viikola ja purkasin mun kollaasi-seinän. Eihän se esilä ole ollu enää ollenkaan Tornion kämpässä, mut sitä ennen aina ja kaikkialla xD Joka kämpässä son seinäle eksyny. Ja joka kämpästä pois muuttaessa oon huomannu, että son taas paisunu ja paisunu. On niitä muistoja sitten vissiin ihan kiitettävästi kertyny.

No nyt kuitenkin päätin että saapi lähtiä käveleen. Tottakai ne kaikki härpäkkeet ja tilpehöörit sieltä säästin (tai ainakin melkeen kaikki) ja pakko kai non vieläki johonki säilöä. On ehkä pakko laittaa tähän säilöön mukkaan myös suomi-sekopäät-suomi-sanakirja, oli nimittäin niin häröjä lappusia osa nuista. Ei mittään hajua mitä tai ketä ne on, mistä niistä puhutaan. Kyllä niillä kuitenki muutaman huippunaurunkin sai aikaseksi. Ja muisti asoita mitä on unohtanu (tai halunnu unohtaa ;D) ...

Nuita kuvia, kortteja ja muita lappusia tuossa kattellessani päätin, että kyllä niistä muutama ainakin vielä ansaitsee uudelleen esittelyn. Voisin vaikka sanoo, että Marjo, Mari, Tiina ja Paula... teille on luvassa ihan hyvät naurut. Unohtamatta Katjaa, Katia ja Kaisaa tietenkään. Ne luultavasti haluu nirhata mut tän jälkeen. Mutta... What else is new? Saavat huomata (jälleen kerran) että mun ja kameran lähettyville ei ole hyvä olla.. ;)

So here it comes... Ensiksi niitä häröjä lappusia. Jotenki kummasti niistä melkein kaikki on Katin kirjottamia.. Kertookohan se jottain??

Tästä löytyy hienon, mutta valitettavasti niin lyhyen Bortsa-Fartsa-Brotherhoodin alku. Bortsa selviytyi, mutta Fartsa on hävinnyt jonnekkin. *sniif* Mihin se on mennyt, sitä ei kukaan tiedä. Toinen hyvä kysymys on, että ketä hittoja on Antti ja Ville?? Lapun kirjoittajalla ja lukijalla ei nimittäin ole näistä tyypeistä mitään havaintoa tai muistikuvaa.

Ah taidetta, minä puhkomassa saksilla erään nimeltämainitsemattoman kaljun herran päätä. Ja Paulan kehoitus mennä vaikka museoon. Oi niitä aikoja. Ni ja jos tosta horoskooppikortin tekstistä mitään selvää saa, ni sieltä löytyy vastaus niin moneen kysymykseen. Kiitoksia Katja tästä ihanasta kortista. Oh you know me so well xD

Sitä samaa ja vähän uuttakin kai. Kati on taas minulle jonkun oman kuvan antanut. Mikä se oli, se jääköön lukijoille arvoitukseksi.


Joku on kerenny käymään Californiassa asti. Mutta onneksi sielläkin ikävöitiin South Beachille (kortin toisella puolella lukee niin...) Sinne minäkin ikävöin, kovasti. Tossa on muuten kokonaisuudessaan toi "puukotuskuva" ja jäi vähän ihmetyttämään miksi Sampo on piirtänyt siihen minulle sydämen?? Ihimeellisiä Rovala-aikoja ne... Sieltä on peräisin tuo varmasti maailman mahtavin joulukortti Juholta. Muistaakseni nuita kortteja (kirjoitettuja ja tyhjiä) löyty ihan viimisiin kevään päiviin asti mitä ihmeellisimmistä paikoista. Kesäkumeilla taisi olla parempi menekki ;)
Sitten niitä valokuvia. Ensiksi ah niin ihanat teinivuodet.. Tai muutama otos niistä.

Oij oij, ensimmäistä kertaa "ulkomailla" ilman vanhempia. Soli kyllä aika jännä reissu. Hyvä, että oli mahtava matkakumppani mukana. Taidettiin me saada muutakin seuraa sinne Tukholman kaduille. Siitäkin löytyy kuva, mutta julkisesti en sitä halua levittää :D Ja ohan siinä meän toisestakin reissusta kuva, vaikka sitä ei periaatteesa ihan yhdessä tehtykkään. Samoila Hartwall Areenan kulmilla kuitenkin satuttiin pyöriin ;) Ja lopuksi vielä, kyllä mekin olemme joskus juoneet mökillä/vappuna. Kyllä minäkin olen ollut kännissä.


Hih, ohan ne aika söpöjä. Ja ohan siitä aika kauan. Kuka tunnistaa ittensä kustakin kuvasta? Emminä ainakkaan!!


Hui kauhia kun jollakin on ihan liikaa hiuksia ja aivan liian vaaleet hiukset! Olenko todellakin ollut joskus noin blondi? Ja Kati onko sinulla oikeasti rintsikoiden rinkka pään ympärille vedettynä? Mahtavaa. Ja vielä tiukat farkut. Aina vaan paranee. Haven't seen those on you for a while..

Katja, hei what the hell are you wearing? Ja Kaisa, olikos sitä vaikka vielä vai ei? Tosta kuvasta kun on vaikee sanoa ;) Ja anteeksi edelleen nauran tuota sinun ilmettä. Voisitko tehdä sen vielä uudestaan? Ja Marjo kans ton sun ilmeen? Son aika mahtava kans :D Tosi tomerana ollaan. Voin kuvitella Kaisan sanomaan täsä, että pelaatteko vielä Nintendoa ni mie saan taas fanittaa teitä ihan kympilä :D

Ah those were the days... Nyt ei sitten vissiin auta kun jatkaa matkaa ja alkaa keräämään vähän lisää noloja kuvia ja lappusia. Voi sitten taas joskus tehdä uuden tällasen :P

2 comments:

Marjuli said...

Haha, mulla ei ainakaan oo munaa ottalla vappuna. Eikä noita karseita liloja haalareita. En tunnusta!

Bortsa said...

Juu emminäkään tunnusta paljonkaan nuita juttuja tuola. Varmasti joku photashopannu nuita kuvia tuommosiksi ;D