Monday, October 12, 2009

Byrokratiaa

Voi että tykkään täytellä kaikenmoisia lomakkeita Kelalle. Son aina yhtä hauskaa ja viihdyttävää puuhaa, aikaavievästä puhumattakaan!! Miljoonaan eri kohtaan laittaa rastia ruutuun ja selittää uudestaan ja uudestaan samat asiat. Miksi ihimeessä nää asiat pitää kysyä näin saakelin monimutkasesti etten tajua ees kysymyksiä, saati että osaisin niihin sitten vastata jottain!?

En ees viittis sanoa mittään koulun "kirjanpidosta" suoritetuista kursseista!! Kaikki on ihan väärisä paikoisa ja näkkyy ihan väärile tyypeile tai sitten ei näy just niile oikeile tyypeile jotka tarttis sen tiedon. Yritäppä siinä selittää sitten miksi niitä opintopisteitä ei ole kertynyt tarpeeksi.. Turhauttavaa..

Tähän mennesä lukee jo sähköpostiosoite ja puhelinnumero lomakkeissa plus on ehkä kymmenen sivua liitteitä jo kasassa.. Eikä täsä ees taida olla vielä kaikki. Huomenna käypi tie opon luo keskustelemaan miten tämä lappu nyt sitten oikein täytetään ja mitä kaikkea siihen tarvii mukaan. Tyhmintä taas koko hommasa on se että opolta tarvii neuvoja ja tietoja tähän lappuun ja sitten se viedään opintotoimistoon joka toimittaa sen kemiin josta se toimitetaan luultavasti takaisin sinne opon pöydälle. Juu näin se homma toimii!

No comments: