Thursday, October 01, 2009

Jinxes..?

Okkei tää nyt varmana noituu koko loppuviikon ja varmaan osan ens viikkoakin mutta pakko son silti sanoa. Näin kun ei pääse tapahtumaan kovin usein. Ei ainakaan mun elämässä, ei nykyään. Tänään oli nimittäin aika hyvä päivä! Tai oikeastaan otetaan tuo "aika" poies tuolta välistä ja laitetaan sen tilalle mieluummin "erittäin". Nyt alkaa kuulostamaan jo paremmalta.

Ensimmäisen kerran tälle viikolle oli motivaatiota olla koulussa vaikka siellä istuttiin yheksästä melkeen viiteen. Ja se on aika paljon. Sanoisinko, että ainaki semmoset 5 tuntia enemmän ko me normaalisti ollaan tällä ääni-ryhmällä vietetty sielä aikaa. Meilä oli Yleltä yks radiodokumenttiryhmän pääjehuja (sen ryhmän perustaja, jos nyt oikein ymmärsin..) pitämässä workshoppia aiheesta ja oli kyllä tosi mielenkiintonen päivä.

Kuunneltiin erilaisia dokkareita ja keskusteltiin niistä ja niiden herättämistä mielikuvista. Saatiin vähän faktatietojakin, mutta silleen sopivassa suhteessa että jakso kiinnostaa (ja kirjottaa muistiinpanoja). Omia ideoitakin synty ja sai jonkinlaista pohjaa sille, jos niitä joskus oikeesti itekkin tekis. Ja pah kiroan yhen ihmisen joka poltti yhen toisen kirjottaman kirjeen! Koska just sellaseen ohjelmapaikkaan haettais dokkareita mihin sitä kirjettä vois käyttää. Solis niin siistiä tehä, perkele!!

Oli myös vaihteeksi mukavaa tajuta jotain koulussa ja tuntea olevansa oikeassa paikassa. Tajuta, ettei nyt ihan pihalla olekkaan täsä hommasa. Huomata että väsymyksestä huolimatta seuraa opetusta, koska on oikeasti kiinnostunut ja haluaa tietää lisää.

Tänään sain kuulla myös kovin yllättäviä mutta tosi ihania uutisia. Mitä kuulin niin en voi täsä kertoa, mutta eiköhän se selviä kuitenkin jossain vaiheesa. Sen vaan halusin sanoa, että oon niiiiin ilonen eräiden puolesta ja lähettää virtuaalihaleja sinnepäin maailmaa ja toivottaa kovasti paljon onnea!! Can't wait to see you guys soon!!

Niin saimpas vielä kaks haastateltavaakin hommattua meän seuraavaan äänikurssitehtävään, joka nyt sattuu olemaan radiodokkari! Ah helpotus, olempahan jotenkin edes ollut sen kanssa aktiivinen. Alkuviikosta tarinoidaan, loppuviikosta leikataan. Näillä näkymin ainakin.

En tiiä johtuuko tuosta energiajuomasta vai muuten vaan päivän tunnelmasta, että ei ole väsyttänyt niin paljon ko tavallisesti viime aikoina. Koulussakin tosiaan jakso istua kiltisti paikoillaan, vaikka sinne piti raahautua jo tuntia aikasemmin ko normaalisti. Huomennakin ajattelin niim tehä. Katotaan onnistuuko yhtä virkeesti ja kauan sielä jaksaa/saa istua. Kaks hommaa ko huomenna nimittäin ois päällekkäin. Noh tuonne workshoppiin meen ysiltä kuitenkin. Katotaan sitten kympiltä miltä ne oman luokan hommat näyttää vai näyttääkö miltään.

Nyt nukkumaan (ainakin yrittämään) ja toivomaan ettei tämä hehkutus nyt ihan kokonaan pilannut loppuviikkoa..

2 comments:

Anonymous said...

hienoa! nämä päivät tulevat aina tarpeeseen.

-Heljä

Bortsa said...

Jeah! Tuli kyllä niin tarpeeseen toi päivä! Ja mikä mikä parasta, ni tänäänkin oli oikeestaan yhtä hyvä päivä. Oli jopa niin hyvä fiilis että esittelin hyvin hyvin raakile-dokumentti-ideani sille Ylen hepulle.. Ei ois kyllä uskonu tuota ikinä tapahtuvan..