Tuesday, February 03, 2009

Dream On

Hah, näimpäs taas niin outoa unta viime yönä ettei oo toista! Eikä pelkästään se mitä siinä unessa tapahtu vaan muutenkin. Heräsin kesken kaiken sen unen ja olin ylhäälläkin pari tuntia sen jälkeen. Ja sitten ko nukahin ni se uni jatku taas ihan niinko se ei olis ikinä keskeytynytkään.

En tarkalleen muista mistä se koko homma alko, mut jossain vaiheessa me (minä ja neljä epämääräseksi jäänyttä tyyppiä) oltiin jonkinlaisen uimahallin pukuhuoneessa. Päätellen ainaki niistä kaapeista. Sitten yhtäkkiä päädyttiin uima-altaaseen joka kovasti muistutti sitä allasta missä tehtiin sukelluskokeilut Thaimaassa. Jotkut tyypit, siinä vaiheesa vielä en tienny ketkä, yritti saada meitä kiinni. Ne nakko mustia jätesäkkejä ympäriinsä jotka oli kiinnitetty naruilla toisiinsa. Ne sai saaliikseen siinä samassa altaassa uiskentelevan Aku Ankan ja ne runno sitä aika vähemmän kivan näkösesti siihen altaan reunaan. Siellä oli myös sellanen pikkutyttö jonka ne oletettavasti sai kans kiinni koska sitä ei näkyny sen jälkeen enää.

Me palattiin sinne pukukoppiin, mihin alko kans ilmestyyn niitä jätesäkkejä taivaalta. Siinä vaiheesa paljastu että oli avaruusolioita jotka yritti kidnapata meitä. Samalla ko ne heitti niitä säkkejä meitä päin ni ne heitti jotain nauhureita/kameroita kans joista näky/kuulu jotain meän "pahoja tekoja" tai vastaavia. Jos siihen kapistukseen koski ni sitten jäi automaattisesti niitten saaliiksi. Ai niin ja täsä vaiheesa yhen mun kaverin kasvot oli selkiintyny ja se oli Pete Parkkonen. Joo-o kyllä vain, se Idolsin Pete. Niin ja tässä vaiheessa voin kertoa, että en seurannun Idolseja enkä myöskään fanittanu kyseistä henkilöä missään vaiheesa. Eli ei mikään fani-uni ollu kyseessä.

No me paettiin ulos sieltä uimahallista ja kuljettiin jotain mettätietä pitkin. Siellä oli kauheesti muutakin porukkaa pakosalla. Aina välillä joku koski niihin säkkeihin tai nauhureihin ja ne katos. Jotkut tyypit ajo skoottereillakin sielä ja niilä oli ehkä 5 peräkärryä siinä takana. Yhtäkkiä ne mun kaverit jäi sinne taakse ja mä lähin kattoon mitä seuraavan mutkan takana näkyy. Sielä oli niitä ihime ajokkeja kauheesa jonosa eikä ne jostain syystä päässy eteenpäin. Sit mä kuulin sieltä mettästä ko Tiina kutsu mua. Me jotakin puhuttiin siinä, että onko sielä turvallista tai jottain. Siinä samala Tiinan taakse oli tullu niitä säkkejä ja sit siihen putos sellanen nauhurikin. Mie yritin huutaa sille, että älä koske siihen mut se vaan katos samantien ja mie heräsin siihen.

Mullei oo mitään hajua missä vaiheessa tuota unta mie oon ollu hereillä, koska se jatku niin saumattomasti siitä mihin se oli aikasemmin jääny. Ja noi tyypit ketä sielä oli. En oikeen ymmärrä miten ne on päätyny samaan uneen. Tai ylipäätänsä mun uneen ollenkaan. Tai no Tiinan ehkä, mutta ne muut. Pete ja Aku Ankka. Ja sit sielä oli muitakin silleen epäselvästi tuttuja outoja hahmoja, mutten ikinä saanu niistä selvää tarpeeksi että voisin nimetä ne varmuudella. Mutta luultavasti yhtä ihimeellisiä tyyppejä nekin olis ollu.

Että jos joku osaa tulkita unia ni vois kertoo mullekki mitä tää kaikki tarkottaa?

No comments: