Friday, February 20, 2009

Pakkaaminen on persiistä!

Joo-o se on oikeesti. Hyvin syvältä ja poikittain. Varsinkin ko siinä ei oikeen taho olla mittään järkiä. Eikä tiiä mitä pakkaa ja mihin ja kenen kans. Juu en muuta ennää ikinä. Tai no ööh, ehkä kerran vielä, ko Tornioon en aatellu loppuiäkseni jäähä. Ens kerrala voin muuttaa sinne paratiisisaarele, mihin en oikeestaan tartte mittään tavaraa mukkaan. Juu kuulostaa aika hyvältä. Niin taidankin tehdä :)

Jotain positiivsta kuitenkin. Alkaa olla jo loppusuoralla tää homma. Viimisiä kamoja yritän ahtaa jonkunsortin laatikoihin ja kasseihin. Ja sen päätöksen tein, että ne mikkä ei mahu niihin ni saavat jäädä jälkeen sitten. Ne on kuitenkin ihan turhaa. Kauheesti oon tavaraa nakkonu roskiin ja iso kassillinen on vaatteita menosa.. jonnekki... Mutta silti oon varmasti kaikkee turhaakin pakannut nuihin laatikoihin, vaikka sitä yritin kovasti välttää. Ehkä mie joskus opin olemasta hamsteri. Iso ehkä.

Huomenna pitäis sitten raahata nää kamppeet pisteestä A pisteeseen B. Ihanaa. Ja sitten pitäis käydä ostamasa uus hylly (jeij!) ja maalit että saapi maalata sen sisustukseen sopivaksi (vielä isompi jeij!). Uuden osotteen ilimottelen sitte tarvitseville ko muistan sen ite ensin :D

Mutta nyt jatkuu pakkaaminen. Ja purkaminen. Pitää ettiä jostain pari mukia, että saapi vieraille juotavat tarjoiltua x)

No comments: