Friday, February 13, 2009

She muuwzzz

Juu-u niin se tekkee. Ainaki näilä näkymin. Takuuvuokra (n erotus) on maksettu ja krunnile ilimotettu että otan kämpän, tai siis huoneen, vastaan. Katu vaan vaihtuu ja maisemat. Muuten jatkuupi sama meininki ko nytten. Yks ikkuna vähemmän huoneesa, hieman kalliimpi vuokra ja isosempi keittiö. Ni ja tuttu kämppis. Luokkakaveri nimittäin. En tiä vielä oliko ihan järki ratkasu, mutta nooh... Ei kai sitä tiiä ko kokkeilemala. Että kysykää sitten parin kuukauden päästä miten kävi.

Niih asiasta kukkapurkkiin ja sukkalaatikkoon. Tänään taitaa taas jäädä yöunet nukkumatta. Kello huitelee yli puolen yön eikä edes pienesä mielesä käy ajatus että nukuttas. Noh, on kuitenki yllättävän hyvä olo. Tai siis ei viimeiset puoltoista päivää on jopa tuntunut että näkyis valoa tunnelin päässä. Ei oo ahistanu läheskään niin paljon ko viime viikola. Ja sillon ahisti PALJON!! Että ehkä siitä muutosta ja Tornioon paluusta on jottain hyötyä. Ja eikä ole kyllä mikkään kiire Rovaniemele vähään aikaan. Juu ei kiitos. Nytten oottaa keittiössä mielenkiintoinen uusi suklaakakkukokeilu (Saa muuten tulla syömään jos uskaltaa..) ja pari jaksoa Supernaturalia ladattuna. Hih, laatuviihdettä. Ja melkein paras tapa viettää yönsä. Joo siis ketä mie huijaan!? sehän on paras tapa viettää yönsä :D

Sain jopa inspiraation vastata siihen Marjulin laittamaan irtokarkkihaasteeseen, vaikka kakkias cittarin karkkivalikoima olikin ihan pyllystä. Ei mittään hyviä karkkeja! Tai ainakaan niitä karkkeja mitä olisin halunnu. Selvisimpä siis alle euron karkkipussilla. Hah, on varmaan ensimmäinen kerta ikinä! Mutta niitä kuvia siis viimeistään huomenna. Ja ehkä toisenlaisiakin kuvia... jos ne onnistu.. x)

No comments: